tiistai 27. huhtikuuta 2021

10 haavetta tulevalle kesälle

Törmäsin Kristan ylläpitämässä Puutalobaby-blogissa haasteeseen, jossa kerrotaan 10 haavetta tulevalle kesälle. Vaikka kevät ottikin pientä takapakkia, päätin tehdä omat kesäiset haaveeni nyt. Tässä ne tulevat:
 
1. Toivon rentouttavia ja kiireettömiä kesäpäiviä. Lähinnä toiveena on siis nukkua kesälomalla ainakin joskus mahdollisimman pitkään ja olla tekemättä oikeastaan yhtään mitään. Toivon myös, että osaan olla stressaamatta työasioilla lomaillessani.
 
2. Toivon herkuttelevani kesällä hyvällä omatunnolla. Haaveena on syödä jätskiä ja muita kesäherkkuja vaikka joka päivä tuntematta siitä syyllisyyttä! Mielestäni kesällä saa ja kuuluu herkutella.
 
3. Toivon kokevani kesälomani aikana mahdollisimman paljon kokemuksia. Aion matkustaa kesälomallani Itä-Suomeen parhaan ystäväni kanssa. Suunnitelmissa on käydä ainakin Mikkelissä, Savonlinnassa ja Punkaharjulla, josta onkin jo varattu majoitus yhdeksi yöksi.

4. Toivon tapaavani Saimi Hoyerin. Tämä liittyy tuohon edelliseen kohtaan. Toivon, että tapaan Punkaharjulla yöpyessämme suuresti ihailemani Saimi Hoyerin.

5. Toivon rantapäivää. Toivottavasti tänä kesänä olisi edes yksi sellainen päivä, jolloin pääsisin viettämään kunnon rantapäivää! En ole viettänyt sellaista aikoihin. Yyteri houkuttelee minua melko lyhyen sijainnin vuoksi.
6. Toivon nautinnollisia torikahvilahetkiä. Minulla on ollut tapana käydä joka kesä torikahvilassa juomassa kuppi kuumaa ja syömässä muurinpohjalettu. Toivon pääseväni tekemään niin tänäkin kesänä!
 
7. Toivon, että jossain vaiheessa kesää pääsee tapahtumiin. Viime kesä tuntui tylsältä, kun kaikki kesätapahtumat ja festarit, joissa olen aiempina vuosina käynyt, peruttiin. Toivottavasti pääsisin käymään edes kesämarkkinoilla!
 
8. Toivon, että vältyn itkulta työkaverini läksiäisissä. Eräs työkaverini eläköityy kesällä. Toivon, etten ala itkeä hänen läksiäisissään. Voi silti olla, että toive on ihan turha. :D
 
9. Toivon pääseväni terassille. Viime kesänä harmitti myös se, ettei päässyt käymään terassilla.

10. Toivon hyviä säitä. Ehkä suurin haaveeni ensi kesälle kuitenkin on se, että ei sataisi ihan koko aikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)