keskiviikko 3. heinäkuuta 2019

Kokeilussa kuivasampoo

En olekaan vielä tämän vuoden puolella arvostellut kokeilemiani kauneustuotteita! Siihen tulee nyt muutos, sillä haluan jakaa kokemukseni viime kuussa ostamastani kuivasampoosta, jota olen käyttänyt nyt muutaman kerran. Kyse on siis tästä tuotteesta:
Tämä Maria Nilan täysin vegaaninen, parabeeniton ja sulfaatiton kuivasampoo on suihkutettava. Sitä suihkutetaan kuiviin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 1–2 min. Sen jälkeen hiukset harjataan normaalisti. Tuotteessa on myös color guard complex -yhdiste, mikä tarkoittaa, että se auttaa suojaamaan hiusvärin kestoa sekä hiuksia uv-säteilyltä ja vapailta radikaaleilta.

Kuivasampoo sopii paitsi kaikille hiuslaaduille myös sekä vaaleille että tummille hiuksille. Se teki hiuksista hetkessä rasvattoman tuntuiset. Kuivasampoossa on hyvin mieto tuoksu, mistä tuoksuyliherkkyydestä kärsivä kiittää. Koostumus oli ohut ja niin hyvin hiuksiin levittyvä, ettei se jättänyt puuterimaista tulosta. Mikä parasta, kuivasampoon teho kesti koko päivän, eikä se ärsyttänyt hiuspohjaa. Varmasti ostan uudelleen! 5/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)