perjantai 1. helmikuuta 2019

Dermosil-tilaus ja arvontavoitto

Työkaverini oikeusaputoimistossa myy Dermosil-tuotteita. Tilasin häneltä seuraavat:
Tilasin Kaura-sarjan käsisaippuan ja vartalon sokerikuorinnan sekä Nature-sarjan kasvoveden. Kaura-sarjan tuotteet sisältävät paitsi tietysti suomalaisesta valmistettua kaurajauhetta myös mm. beetaglukaania, kauranjyvästä saatavaa paljon omega-3 ja -6-rasvahappoja sisältävää öljyä sekä antioksidantteja. Vartalokuorintaa suositellaan käytettäväksi 1–2 kertaa viikossa. Valitettavasti Kaura-sarja ei ole luonnonkosmetiikkaa.

Nature-sarja kuitenkin on luonnonkosmetiikkaa. Sarjan kasvovesi sopii kaikille ihotyypeille. Ja mikä parasta, se ei sisällä alkoholia! Sen sijaan kasvovesi sisältää mm. appelsiininkukkavettä, mustaherukansiemenöljyä ja aloen lehtiuutetta. Tuotteen ainesosista 99,3 % on luonnollista alkuperää; niistä 13,1 % on viljelty luonnonmukaisesti. Kasvovesi on myös vegaaninen tuote.

Työkaverillani on myös tapana arpoa tilaajien kesken yllätystuote vähintään kahdesta ylimääräisestä tuotteesta. Tällä kertaa minä sain toimia onnettarena. Ja miten sattuikaan; satuin vetämään lapuista oman nimeni! ;) Valitsin tämän:
Classic-sarjan kasvopesu on minulle ihan uusi tuttavuus. Vaikka se ei ole luonnonkosmetiikkaa, odotan sen käyttöönottoa mielenkiinnolla. Päätin kokeilla sitä, vaikka tuote on tarkoitettu lähinnä normaalille ja sekaiholle.

(Tämä on ajastettu.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)