keskiviikko 23. toukokuuta 2018

Seitsemän syntiäni

Törmäsin viime viikolla Ihanaista-blogissa hauskaan 7 syntiäni -haasteeseen. Erilaisia blogihaasteita rakastavana minäkin päätin kantaa korteni kekoon! Tässä siis tulevat omat seitsemän syntiäni:

1. Herkuttelusyntini... Lämpiminä säinä jäätelö, syksyn ja talven pimeydessä sipsit!

2. Ihonhoitosyntini... Jalkojen kokonaisvaltainen hoitaminen unohtuu valitettavasti ihan liian usein.

3. Siivoussyntini... Minun on pakko myöntää, että ikkunoiden ja lattioiden peseminen on inhokkipuuhaani! Pesen ne liian harvoin.

4. Hiussyntini... En jaksa kovin usein laittaa hiuksiani. Yleensä hiuspesun jälkeen annan niiden vain kuivua. Kuivaan hiukset yleensä vain, jos seuraavana päivänä on tiedossa jokin tärkeä meno. Omistan suoristusraudan, mutten ole suoristanut hiuksia kuin kerran. :D
5. Ystävyyssyntini... Eräs ystäväni asuu samalla paikkakunnalla. Silti pidän häneen yhteyttä vähemmän kuin muualla asuviin ystäviini. Tästä kyllä välillä soimaan itseäni.

6. Pukeutumissyntini... Omistan edelleen vaatteita, jotka ovat 100 % akryyliä. Onneksi olen hävittänytkin sellaisia! Nykyään olen vaatteiden materiaalienkin suhteen tarkempi kuin aiemmin.

7. Parisuhdesyntini... Voin joskus jankuttaa jostain mitättömästä asiasta, kunnes poikaystäväni huomauttaa jankuttamisestani tiukkaan sävyyn. :D

(Tämä on ajastettu.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)