sunnuntai 6. toukokuuta 2018

Kolme lempitv-sarjaani Netflixissä

Tänään ajattelin esitellä kolme tämänhetkistä lempitv-sarjaani, joita katselen Netflixin kautta. Tässä ne ovat:

Orange is the new black (2013–)
Jo ennen kuin itse rekisteröidyin Netflixiin, olin kuullut paljon hehkutusta tästä tv-sarjasta. Sitten kun rekisteröidyin palveluun, otin tämän katseluun ja jäin koukkuun saman tien! Olen katsonut kaikki Orange is the new blackin viisi tuotantokautta ja nyt odotan kuudetta. Se julkaistaan Netflixissä tietojani mukaan kesällä.

Orange is the new black perustuu tositapahtumiin. Se kertoo Piper Chapmanista, joka tuomitaan nuoruudenrötöksestä 15 kuukaudeksi vankilaan.
Blacklist (2013–)
Tv-sarjan kaksi ensimmäistä tuotantokautta on näytetty aikoinaan myös TV5:llä, mutta itse näin silloin kokonaan vain ensimmäisen. Tällä hetkellä katson toista tuotantokautta, mutta tv-sarjasta on julkaistu jo kolmaskin tuotantokausi.

Blacklist kertoo rikollisesta, joka työskentelee FBI-agentin kanssa. Yhdessä he ottavat kiinni mustan listan rikollisia.

Gossip Girl (2007–2012)
Gossip Girlin kaksi ensimmäistä tuotantokautta esitettiin aikoinaan Subilla ja MTV3:lla, mutta tuohon aikaan tämän tv-sarjan katsominen oli kohdallani satunnaista. Kun satuin löytämään sen Netflixistä, jäin vähän kuin vahingossa koukkuun. :D Olen tällä hetkellä menossa viidennessä tuotantokaudessa, joten vielä on yksi tuotantokausi odottamassa katseluvuoroaan.

Tv-sarja kertoo teini-ikäisistä ystävyksistä, joiden tekemisiä seuraa salaperäinen Gossip Girl.

Onko teillä samoja suosikkeja? :)

2 kommenttia:

 1. Haha, mulle kävi Gossip Girlin kanssa ihan samalla tavalla, jäin siihen koukkuun vasta nyt Netflixin kautta :D Yllättävän viihdyttävä sarja, vaikka varmaan ihan kohderyhmään ei ihan enää kuulukaan :) Tuota Blacklistia pitääkin kokeilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gossip Girl on nimenomaan sellainen viihdyke, mutta yllättävän koukuttava sellainen! Minustakin tuntuu, että se tv-sarja ei varmaankaan ole ikäryhmälleni suunnattu, mutta entäs sitten? :D
   Blacklistiä suosittelen ehdottomasti; uskon, että voisit pitää siitä. :) Varoitan kuitenkin, että sekin tv-sarja on hyvin koukuttava!

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)