maanantai 14. toukokuuta 2018

Hetkellinen osa-aikatyö

Kerroin pääsiäissisustusesittelyn yhteydessä, että aloitin työt paikallisessa sosiaalitoimistossa. Kerroin tekstissä myös, että toimistosihteerin pesti on osittain osa-aikainen. Työ on tähän mennessä ollut kokoaikainen, mikä tarkoittaa sitä, että ensimmäinen osa-aikainen työviikkoni alkoi nyt. Minulla on siis tällä viikolla työtä vain kolmena päivänä viikossa, joten vielä tämän alkuviikon saan nauttia auringosta ja ihanasta säästä!
Osa-aikaisuus katkeaa hetkellisesti ensi viikoksi, jolloin olen töissä koko viikon. Sen jälkeen osa-aikaisuus jatkuu muutaman viikon muuttuen taas koko kesän ajaksi kokoaikaiseksi. :D Melkoiselta pomputtelultahan tuo varmasti teistä tuntuu. :D Kesän jälkeen työ kuitenkin muuttuu taas kokonaan osa-aikaiseksi ollen sitä ihan määräaikaisen työsuhteeni päättymiseen asti.

2 kommenttia:

  1. Toisaalta vaikuttaa aika hauskalta, että työviikoissa on nyt tuolla lailla vaihtelua, ettei ihan joka viikko mene samalla kaavalla :) Ehdit nyt nauttia näistä ihanista keleistäkin, kun on välillä vapaapäiviä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)