tiistai 22. toukokuuta 2018

Elokuva-arvostelu: Totuus vai tehtävä

Nyt on vuorossa arvostelu elokuvasta Totuus vai tehtävä, jonka kävin katsomassa poikaystäväni kanssa lauantaina. Elokuvan trailerin näet tästä.

Rooleissa:
Pääosissa nähdään Lucy Hale, Tyler Posey, Violett Beane, Hayden Szeto, Landon Liboiron, Sophia Ali ja Nolan Gerard Funk.

Juoni lyhyesti:
Ystäväjoukko lähtee Meksikoon viettämään viimeistä yhteistä lomaa ennen koulun päättymistä. Kesken juhlimisen he päätyvät vanhaan, ränsistyneeseen rakennukseen, jossa he päätyvät pelaaman humalaista totuus vai tehtävä -peliä. Jo alkoholin sumentaman uhoamisen sävyttämä peli tuo ryppyjä ystävien väleihin, mutta pahempaakin on tulossa. He – ensimmäisenä Lucy Halen esittämä Olivia – saavat huomata pelin seuranneen heitä kotiin.
Arvio elokuvasta:
En ole kovinkaan suuri kauhuelokuvien ystävä, mutta tämä elokuva syystä tai toisesta kiehtoi minua juonellaan. Mitä olen arvosteluja Totuudesta vai tehtävästä lukenut, ne eivät ole olleet kovinkaan mairittelevia. Minulle henkilökohtaisesti se kuitenkin oli niitä ihan katsottavia kauhuelokuvia. Olen siis nähnyt huonompia, mutta myös parempia.

Myönnän, että elokuva ei ollut piinaavan jännittävä, vaan siinä oli lähinnä piirteitä, jotka ovat tuttuja 2000-luvun elokuvista. Nimittäin äkkisäikäytykset. Ne saivat kyllä ihokarvat nousemaan pystyyn, mutta mielestäni niitä oli liikaa. Sen sijaan elokuvassa ei ollut yhtä kohtausta lukuun ottamatta huumoria lainkaan.

Mikä taas oli hyvä asia, oli näyttelijävalinnat. Siinä ei ollut yhtäkään kovin nimekästä näyttelijää – vaikka onhan Lucy Hale monelle varmasti tuttu mm. tv-sarjasta Valehtelevät viettelijät. Hyvää oli myös se, että elokuvan loppupuolella katsoja kokee pari yllätystä.

Suosikkikauhuelokuvaksi tämä ei noussut, mutta voisin ihan hyvin katsoa uudelleenkin. 2½/5

(Tämä on ajastettu.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)