maanantai 16. huhtikuuta 2018

18 kysymystä

Törmäsin jo jokin aika sitten Annan blogissa mielenkiintoiseen 18 kysymyksen blogihaasteeseen, johon en tietenkään voinut olla tarttumatta! Tässä tulevat vastaukseni:

1. Mitkä kirjat hyllyssäsi huutavat luetuiksi tulemista? Tällä hetkellä kesken on paitsi Haruki Murakamin kirja myös äänikirja! Murakamin kirjan luettuani vuoron saa kotimainen dekkari.

2. Oletko tapojesi orja? Pääosin olen. Olen kuitenkin aina valmis kehittämään itseäni ja oppimaan uutta.

3. Pidätkö  siitä, että ihmiset puhuvat suoraan vai kaunistellen? Arvostan rehellisyyttä. Haluan, että asiat sanotaan suoraan, mutta ystävälliseen sävyyn.

4. Missä asennossa nukut? Alan nukkua oikealla kyljelläni, mutta aamulla yleensä herään vatsallani. Ilmeisesti siis monissa! :D

5. Onko sinulla tunnuslausetta? Nuorempana se oli ihan sama, mutta enää ei taida olla.

6. Nimeä asia, joka ärsyttää sinua eniten. Pitääkö oikeasti sanoa vain yksi? :D Jos pitää, vastaan rasismin.
7. Onko sinulla vanhoja kortteja tai kirjeitä? Molempia on tallella.

8. Pahe, josta nautit liikaa luopuaksesi siitä? Onko kahvin juominen pahe? Vastaan tähän nyt kuitenkin sen.

9. Mitä sinun tulisi tehdä enemmän? No tähän on helppo vastata: liikkua!

10. Mikä on paras uutinen, jonka olet saanut? Näitä on niin paljon, mutta vastaan kaksi: sekä serkkuni että hänen äitinsä selvisivät molemmat omista syövistään.

11. Luotatko ihmisiin? Minun on vaikea luottaa uusiin ihmisiin, mutta niihin, jotka elämässäni tällä hetkellä ovat, luotan täysin.

12. Mitkä ovat lempielokuviasi? Eniten rakastan jännäreitä ja trillereitä, mutta nautin suunnattomasti myös tositapahtumiin perustuvien elokuvien katsomisesta.
13. Kun olit lapsi, miksi halusit tulla isona? Haaveilin mm. laulajan, eläinlääkärin ja patologin ammateista.

14. Kummassa asuisit mieluummin: maalla vai kaupungissa? Olen kaupunkilainen henkeen ja vereen! Maalla on kyllä ihan kiva käydä, mutten halua asua siellä.

15. Kuka elämässäsi on vaikuttanut sinuun eniten? Onpas vaikea kysymys! Vastaan äitini, joka on aina tukenut minua myös silloin, kun olemme olleet jostain asiasta eri mieltä.

16. Mikä on lempivitsisi? Rakastan puujalkavitsejä ja sarkasmia!

17. Jos saisit kokeilla mitä tahansa ammattia päivän ajan, mitä kokeilisit? Voisin kokeilla sydänkirurgin ammattia.

18. Mitä huomaat ensimmäisenä ihmisessä? Olemuksen ja käyttäytymisen muita ihmisiä kohtaan.

(Tämä on ajastettu.)

2 kommenttia:

  1. Hauska haastepostaus, tähän haasteeseen en ollutkaan törmännyt aikaisemmin! Täällä myöskin sarkasmin ja puujalkavitsien ystävä :) Ja lapsena haaveilin kanssa eläinlääkärin ammatista, ja patologin ammattikin kiehtoi jossain vaiheessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sarkasmi ja puujalkavitsit ovat ihan parhautta! Vau, onneksi löytyi joku muukin, joka on haaveillut patologin ammatista! :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)