torstai 15. helmikuuta 2018

Kolme hyvää asiaa -haaste

Viime aikoina monissa blogeissa on pyörinyt ihana Kolme hyvää asiaa -haaste. Kuten jo tiedätte, rakastan haasteita, joten pitihän minunkin tämä tehdä! :)

Kolme hyvää asiaa päivissäni:
1. Lemmikkini. Voin häpeilemättä myöntää, että rakastan hölmöä kilpikonnaani, joka piristää minua päivästä toiseen. :) Päiväni olisivat paljon tylsempiä ilman sitä. 

2. Harrastukset. Koska olen työttömänä, päivät voivat välillä kulua liiankin hitaasti. Onneksi kolme iltaa viikosta vierähtää harrastuksissa, joista nautin antaumuksella.

3. Sosiaalinen media – varsinkin WhatsApp. En tiedä, mitä tekisin ilman WhatsAppia! Paras ystäväni asuu 300 km:n päässä, joten WhatsApp on ollut pelastus varmasti molemmille.

 Kolme hyvää asiaa minussa:
1. Luotettavuus. Olen äärimmäisen luotettava. Kun minulle kertoo salaisuuden, voi olla varma, että se ei leviä minulta kenellekään.

2. Tunnollisuus. Olen saanut työelämässä kiitosta siitä, että olen tunnollinen.

3. Kärsivällisyys. Mielestäni olen myös kärsivällinen – paitsi tietoteknisten ongelmien suhteen. :D
Kolme hyvää asiaa elämässäni:
1. Läheiset. Olen jo aiemminkin maininnut, että minulla ei olisi mitään ilman läheisiäni. 

2. Poikaystävä. Myönnän olevani välillä vaikea ihminen. Siksi en voi olla muuta kuin kiitollinen, että poikaystäväni on jaksanut oikkujani jo kahdeksan vuotta. :D

3. Seesteinen arki. Vaikka varmasti meillä kaikilla elämä on varsin hektistä, ainakin omalla kohdallani arki on suurimmaksi osaksi ihan seesteistä.

Kolme hyvää asiaa tänä vuonna:
1. Tuleva matka. Lähdemme taas lokakuussa matkalle parhaan ystäväni kanssa. Tästä lisää lähempänä ajankohtaa!

2. Vaalitoimitsijan työ. Iloitsen vaalitoimitsijan työstä, jota tein alkuvuodesta. Sainpahan ainakin typerän aktiivimallin ehdot täytettyä!

3. Pakkastalvi ja lumi. Minusta on ihanaa, että pitkästä aikaa oli kunnon pakkaset ja lumikinokset! :)
Kolme hyvää asiaa blogissani:
1. Lukijat. Olen äärimmäisen kiitollinen jokaisesta lukijastani! ❤ 

2. Aitous. Olen ylpeä blogistani siinä mielessä, että se on aidosti omannäköiseni. En yritäkään matkia muita tai kulkea valtavirrassa.

3. Kehittyminen. Mielestäni olen blogimatkan varrella kehittynyt kirjoittajana ja valokuvaajana. Opin myös muutaman koodin muokatessani blogia sellaiseksi kuin halusin. ;)

2 kommenttia:

  1. Olipas kiva lukea vastauksiasi :) Ja kilpikonna, se on varmasti veikeä kaveri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan se veikeä! Vaikea varmasti kuvitella, mutta ainakin tällä kilpikonnalla on luonnetta. :D Kerron asiasta lisää ensi viikolla kilpikonna-aiheisessa kirjoituksessani. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)