perjantai 16. helmikuuta 2018

Kokeilussa Lumenen nestemäinen meikkivoide

Nyt kun viime viikolla pitkän tauon jälkeen palasin meikkinäytearvosteluihin Sephoran huulinaamiolla, halusin tänään tehdä arvion Lumenen Nordic Nude -sarjan meikkivoiteesta. Se näytti ennen avaamista tältä:
Kokeilin Lumenen uudehkon sarjan meikkivoidetta sävyssä 3, joka sarjan nimen mukaisesti oli Nude. Lumene lupaa kevyeltä tuntuvan nestemäisen meikkivoiteensa luovan iholle viimeistellyn ja luonnollisesti hehkuvan ilmeen. Sen hengittävä koostumus sisältää ihoa kosteuttavaa, kirkastavaa ja silottavaa Lumene Skinarctic Lumenessence Complexia, minkä lisäksi sen suojakerroin 20 suojaa ihoa uvb-säteitä vastaan.

Olen kokeillut Lumenelta muitakin meikkivoiteita, joihin olen ollut ihan tyytyväinen. Niistä voit lukea lisää täältä ja täältä. Tämä meikkivoide ei mielestäni voita heleyttävää meikkivoidetta, vaikka hyvä onkin. Meillä kaikilla on tietysti erilaiset ihon sävyt, mutta ainakin omille kasvoilleni Nude oli sävynä täydellinen. Se ei ollut liian tumma, vaan sopivan luonnollinen. Meikkivoide oli kyllä kevyt, mutta ihoa se ei mielestäni kirkastanut. Kosteutuksesta en oikein osaa sanoa, koska laitoin meikkivoiteen alle kasvovoidetta; se on ihan pakollinen toimenpide kasvoilleni varsinkin näin talviaikaan!

Jos tämä tuote olisi hieman edullisempi enkä olisi siirtymässä kokonaan kohti luonnonkosmetiikkaa, voisin sen hyvinkin kaupasta ostaa. Kaiken kaikkiaan olin kuitenkin melko tyytyväinen meikkivoiteeseen ja sen antamaan lopputulokseen! :) 4/5

2 kommenttia:

 1. mielenkiintoinen postaus :) itsekin yritän alkaa käyttämään enemmän luonnonkosmetiikkaa :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että pidit! :)
   Luonnonkosmetiikka on kyllä nerokas keksintö! :) Olen huomannut sitä käyttäessäni ihoni voivan paremmin kuin käyttäessäni synteettistä kosmetiikkaa.

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)