keskiviikko 17. tammikuuta 2018

Taas vaalitoimitsijana!

Muistatteko vielä, kun viime vuonna kerroin olevani viikon verran vaalitoimitsijana? Tänä vuonna toimin taas sellaisena. Onneksi työtoverit ovat samoja kuin viime vuonna, niin työpäivät sujuvat mukavasti. :)

Presidentienvaalien ennakkoäänestys alkoi tänään. Minulla oli ensimmäisenä työpäivänäni ylläni asu, johon pukeuduin myös sunnuntaina käydessäni syömässä poikaystäväni ja appivanhempieni kanssa:
alempi valk. paita H&M, ylempi valk. paita Gina Tricot, huivi & farkut paikall. muotiliike
 kengät Nahkapaikka

Minulla on pitkä päivä takana! Suuntasin nimittäin suoraan töistä kielikurssille ja tulin vasta puolisentoista tuntia sitten kotiin. Tulin tietokoneelle vasta hetki sitten käytyäni ensin suihkussa, syötyäni iltapalan ja päivitysten asennuttua; tosin päätin sulkea sen heti tämän kirjoitettuani hyvillä mielin. Ajattelin ennen nukkumaanmenoa vain löhötä sohvalla katsellen ensin tv:stä yhden sarjan loppuun ja sitten netti-tv:tä. Huomenna on onneksi tiedossa lyhyempi työpäivä!

2 kommenttia:

  1. Minäkin olen toiminut samoissa hommissa kaksissa edellisissä vaaleissa. :) Ihan mielenkiintoista nähdä vaalien sekin puoli. Hyviä työpäiviä sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ehkä jopa mielenkiintoisempaa kuin voisi luulla! Ennen kuin itse olin vaalitoimitsijana, en voinut kuvitellakaan, mitä kaikkea siihen käytäntöön kuuluu. Työ on siitäkin mukavaa, että tulee vaihdettua äänestäjien kanssa samalla kuulumisia. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)