tiistai 5. joulukuuta 2017

Asioita minusta, osa 10

On aika jatkaa sarjaa, jossa kerron Pinterestin avulla 20 asiaa itsestäni. Viimeviikkoiset paljastukset voi lukea täältä. Tässä tulevat kuitenkin tämänviikkoiset paljastukset:

1. Voisin viettää tuntikausia vedessä. Horoskooppimerkkini on skorpioni. Onkohan se syy sille, että olen aina ollut varsinainen vesipeto? ;)

2. Olen tyytyväinen hiljaisuuteen. Joskus on ihanaa olla vain ihan hiljaa.

3. Rakastan Queeniä. Queen on jo kauan ollut yksi lempiyhtyeistäni.

4. Minulla on epätodellisia unia. Vain epätodellisia. :D

5. Rakastan pannukakkuja. Pidän pannareista enemmän kuin letuista.

6. Vihaan yhteiskunnan odotuksista tulevaa painetta. Minusta on suorastaan raivostuttaa, että yhteiskunta sanelee, millaisia meidän pitäisi olla!

7. Olen ystävällinen. Minusta kyllä löytyy se ilkeämpikin puoli. Oma asenteeni riippuu muiden asenteista.
8. Haaveilen revontulien näkemisestä. Minusta tuntuu, että olen ainut, joka ei ole vielä koskaan nähnyt revontulia omin silmin. :D

9. Rakastan yhä piirrettyjä. Onneksi en ole ystäväpiirini ainut, jolla näin on. :)

10. & 11. Minulla on pakkomielle lainauksiin ja Disneyyn. Pinterest-tililläni on tuhansia lainauksia. :D Mitä tulee Disney-pakkomielteeseen, se tuntuu vuosi vuodelta vain kasvavan.

12. Rakastan leirinuotioita. Tulella on minuun jokin ihmeellinen rauhoittava vaikutus.

13. Nautin ilotulitteiden katsomisesta. Tämä uusivuosi tosin taitaa olla toinen uusivuosi, jolloin en saa ihastella poikaystäväni ampumia ilotulitteita.

14. Pidän yksin kotona olemisesta. Olen varsinainen kotihiiri!

15. Pelkään äitini menettämistä. En oikeasti tiedä, miten selviäisin elämäni iloisista ja surullisista hetkistä ilman äitini läsnäoloa.
16. Olen kyllästynyt hevonp*skaan. Tekopyhyys ja kaksinaamaisuus saavat minut raivostumaan!

17. Toistan yhä päässäni asioita, joita olet sanonut minulle. Terveisiä poikaystävälle! :)

18. Pelkään ystävieni menettämistä. Pelkään paitsi äitini myös ystävieni menettämistä. Ilman heitä minulla ei olisi mitään.

19. Rakastan Jared Letoa. Hän on yksi lempinäyttelijöistäni. Lisäksi hänen mahtava yhtyeensä 30 Seconds To Mars kuuluu yhtyeisiin, joita kuuntelen todella mielelläni.

20. Olen "kiitos ja anteeksi" -tyyppi. Joskus minusta on tuntunut siltä, että läsnäoloani ei ole sillä hetkellä kaivattu. Niinä hetkinä tuo lausahdus on tullut mieleeni, muttei kuitenkaan ulos suustani.

Sarja päättyy tähän 10. osaan. Ensi vuoden puolella herätän taas eloon sarjan, jossa kerron asioita, jotka haluaisin kokea ennen kuolemaani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)