tiistai 7. marraskuuta 2017

Uutisia ystävätoiminnan saralta ja asukuva

Muistanette varmasti vielä tämän tekstin, jossa kerroin lähteneeni mukaan SPR:n ystävätoimintaan? Tänään ajattelin kertoa taas tuosta vapaaehtoistyöstä, sillä sen saralla on tapahtunut muutoksia. Esittelen tässä tekstissä myös viime aikojen lempiasuni, joka oli ylläni viime viikollakin eräässä ystävätoimintaan liittyvässä tapaamisessa. Asukokonaisuus, jota käytin ensimmäistä kertaa jo lokakuussa, näytti tältä:
paita & neulemekko Seppälä, huivi saatu, farkkulegginsit Gina Tricot

Tapasin mummoystäväni pari viikkoa sitten pitkän tauon jälkeen. Olin juuri päässyt istumaan, kun ovikello soi. Ihmettelimme, kuka oven takana oikein on. Mummoystäväni mennessä avaamaan ovea paikallisen ystävätoiminnan vetäjä astui sisään! Hän tuli katsomaan meitä ja kysymään, miten meillä on mummoystävän kanssa sujunut. Vetäjällä oli kuitenkin mielessään myös eräs toinen asia: hänellä olisi meille uudet ystävät, jos vain haluaisimme niin.

En siis enää käy tuon mummoystäväni kanssa. Sen sijaan tapasin perjantaina ensimmäistä kertaa naisen, jolta on jalka murtunut, minkä johdosta hän istuu väliaikaisesti pyörätuolissa. Tapasin hänet taas tänään. :) Kävimme hänen kanssaan asioilla: hän istui pyörätuolissa ja minä lykkäsin. :D

Uusi tapaamisemme on jo viikon kuluttua. Lisäksi minun pitäisi tavata eräs toinen mummoystävä, jolla on koira. En malta odottaa, minä kun satun rakastamaan koiria! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)