maanantai 27. marraskuuta 2017

Marraskuun viimeinen asu ja kauneusjuttuja

Minulla on ollut tänään oudon kiireinen päivä, mutta onneksi ehdin tulla esittelemään tämän kuun viimeisen asuni edes nyt. :D Syy asukuvaani on sekä parturissa että vanhempieni luona käyminen ja uuden ystävän tapaaminen ystävätoiminnan merkeissä. Kävin niissä tällaisessa asussa:
paita & neuletakki saatu, huivi Gina Tricot (?), farkut Cubus

Tuttuun tapaan esittelen myös uuden hiustyylini, joka on nyt tämän näköinen:
Minusta tuntuu, että hiuspohjani on todella kuiva. Talvihan ei tuota asiaa yhtään helpota. Siitä syystä kysyin parturilta neuvoa hyvän ja kosteuttavan sampoon ostamiseen. Muutaman vaihtoehdon jälkeen päädyin tähän tuotteeseen:
Tämä sampoo sisältää herneproteiinia ja luonnon betaiinia sekä tuoksuu laventelilta. Onko teillä kokemusta KC Professionalin Back to the Roots -sarjan tuotteista?

4 kommenttia:

 1. Tämä onkin mulle aivan uusi tuote, mutta vaikuttaa kiinnostavalta! Päänahkakin voi tosiaan kuivua, sitä ei vaan tule helpostikaan huomioitua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään kuullut tästä sarjasta ensimmäisen kerran kuin pari kuukautta sitten, vaikka KC Professional muuten tuttu onkin.
   Kyllähän päänahka tosiaan kuivuu. Jännä silti, miten ainakin itsellä tulee laiminlyötyä hiukset ja keskityttyä pääosin vain käsiin, jalkoihin ja kasvoihin. :D

   Poista
 2. Tää on ihan uusi tuote mullekin, mutta vaikuttaa kiinnostavalta. Raportoihan sitten, miten tuo toimii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeilin itse asiassa tätä sampoota ensimmäisen kerran keskiviikkona. Voin kyllä todeta, että se toimi ainakin itselläni hiuspohjan kutinaan ja kuivuuteen! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)