perjantai 17. marraskuuta 2017

Kokeilussa Mary Kayn pienkasvojenhoitotuotteet

Muistatteko vielä viime vuodelta tämän tekstin, jossa kerroin saaneeni Mary Kayn Botanical Effects -sarjan kasvojenhoitotuotteita pienversioina? Kerroin siinä myös kokeilevani tuotteita jossain vaiheessa. Sen aika koitti viime kuussa. Harmittelin hieman, koska minulla ei ollut mitään sopivan kokoisia kasvojenhoitotuotteita Nizzaan mukaan otettavaksi. Sitten välähti, että onhan minulla ne Mary Kayn tuotteet! Ne näyttivät siis tältä:
Tuota ensimmäistä, puhdistusgeeliä, käytin aamuisin ennen hotellilta lähtöä ja iltaisin ennen nukkumaanmenoa. Iltaisin laitoin sen jälkeen keskellä olevaa kasvovettä. Iho tuntui näiden tuotteiden jälkeen puhtaalta ja ihanalta! Oikealla olevaa kosteusgeeliä käytin silloin tällöin – lähinnä, kun kasvoissa ei ollut aurinkovoidetta.

Botanical Effects -sarjan tuotteet sisältävät mm. antioksidantteja, aloe veraa ja pitaijaa. Ne ovat hyvin kosteuttavia, mutta eivät ärsytä ihoa eivätkä tuoksu. Mielestäni tämä on todella hyvä sarja! 5/5

4 kommenttia:

 1. Kiva kuulla kokemuksia tästä sarjasta. Äitini käyttää paljon Mary Kayn tuotteita ja on myös ollut todella tyytyväinen.

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että äitisikin pitää Mary Kayn tuotteista. :)
   Sateesta huolimatta ihanaa viikonloppua sinullekin! :)

   Poista
 2. Mary Kay on minulle vieraampi merkki, pitääpä tutustua tarkemmin! Vaikuttaa ainakin hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuskin se minullekaan olisi kovin tuttu merkki, ellei sukulaiseni olisi myynyt Mary Kayn tuotteita viime vuosina.
   Mary Kay on brändi, jolla on omat konsulttinsa, vähän kuin esim. Oriflame ja Dermosil. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)