sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Ostokset Nizzasta

Päätin tehdä perinteisen kirjoitetun esittelyn ostoksistani, koska ette ilmeisesti olleet halukkaita videoesittelyyn. Ei se mitään, säästetään se johonkin myöhempään ajankohtaan! :) Tässä siis Nizzasta ne muutamat ostokset, jotka haalin itselleni:
Nämä kivat maastokuvioiset housut löytyivät Pimkie-nimisestä vaatekaupasta. Tuo kuvio on muuten Ranskassa nyt pinnalla; valehtelematta Nizzassa lähes joka toisella oli jotain maastokuvioista yllään!
Minulla oli eräänlaisena tehtävänä löytää itselleni muistoksi Nizza-aiheinen laukku. Sellainen sitten lopulta löytyikin eräästä matkamuistomyymälästä. :)
Käytimme parhaan ystäväni kanssa itse asiassa tätä kaksikerroksisesta Tigeristä löytämäämme torkkupeittoa jo kerran rannalla. Hän antoi sen minulle, peitto kun on enemmän minun väriäni. :D Tämä on ihanan monikäyttöinen! :)
Sephorasta mukaan lähti suuri kasa erilaisia naamioita! Tosin annan osan niistä lahjaksi parille läheiselleni.

Huomenna on luvassa ensimmäinen kuvapläjäys Nizzan-matkasta! Varautukaa siis hyvään asentoon ja muutamaan kahvi- tai teekupposeen. :D

2 kommenttia:

 1. Maastokuviolliset pöksyt on kyllä nyt tosi kovassa nousussa! Itsekin yrittänyt sellaisia metsästää, tosin aika huonolla lopputuloksella :D

  www.hennam.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin ovat! Olin itse jotenkin yllättynyt, että niitä näki niin monella Nizzassa yllä. :D Toivottavasti onnistut löytämään omat maastokuviolliset housusi! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)