torstai 7. syyskuuta 2017

Viimeinkin blogipäivitys!

Täällä ollaan kotiuduttu Vaasasta! Itse asiassa olin kotona jo neljän jälkeen, mutten kokenut järkeväksi avata tietokonetta, koska lähdin pian kielikurssille. Sen loputtua kävin vanhempieni luona hakemassa Edin hoidosta.

Olen ollut tietokoneen ääressä jo pari tuntia. Minun piti alun perin tehdä tämä paluuviesti aiemmin, mutta kun aikomuksenani oli käsitellä asukuvia, kuvankäsittelyohjelma ei toiminutkaan! Piti siis odotella sitäkin. Nyt viimeinkin kaikki toimii ja sain tämän tekstin tehtyä! :) Esittelen tässä yhteydessä myös matkustusasuni, joka oli tällainen:
paita Gina Tricot, farkkutakki Tuuri, huivi kirppislöytö, farkut Cubus

Lähdin Vaasaan siis maanantaina, jolloin emme ystäväni kanssa oikeastaan tehneet mitään erikoista. Tiistaina kävimme taidenäyttelyssä ja ostoksilla keskustassa, eilen taas ostoskäyntimme suuntautui kauemmas. Silloin kävimme myös Strömsössä ja Raippaluodon sillalla.

Aika meni hyvässä seurassa uskomattoman nopeasti! Vaasa on tosi kaunis kaupunki, mutta valitettavasti sielläkin tulee käytyä ihan liian harvoin. Toivottavasti kuitenkin pääsen ystäväni luo kyläilemään heti, kun mahdollista! :)

Huomenna on vuorossa kuvapläjäys Vaasasta. Esittelen ostoksetkin myöhemmin tällä viikolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)