sunnuntai 27. elokuuta 2017

Pieleen menneet matkasuunnitelmat

Kerroin tässä taannoisessa blogitekstissäni muutamasta matkasuunnitelmastani. Valitettavasti yksi niistä peruuntui huonon sään takia ja toinen siirtyi.

Minun piti mennä tämän kuun alussa yhtenä tiettynä päivänä poikaystäväni kanssa Poriin, mutta jouduimme perumaan suunnitelmat sateisen sään iskettyä tietysti juuri sille päivälle! :/ Olemme kyllä puhuneet, että ainakin elokuvissa pitäisi siellä käydä syksyn aikana.
Kerroin tuossa blogitekstissä myös suunnitelmastani matkustaa Vaasaan parhaan ystäväni luona. Minun piti alun perin lähteä sinne tämän viikon keskiviikkona ja tulla takaisin eilen. Minulle iskenyt flunssa kuitenkin pilasi suunnitelman! Hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen; olen menossa parhaan ystäväni luo reilun viikon kuluttua. :)
Olemme lähdössä parhaan ystäväni kanssa lomamatkalle lokakuussa. Sitä matkaa ei kyllä pilaa mikään! :D Kerron kohteestamme hieman myöhemmin. ;)

Tämän blogikirjoituksen kuvat ovat kahdesta aiemmasta Porin-matkastani. Tunnelmat niistä voi vilkaista halutessaan  täältä ja täältä.

2 kommenttia:

  1. Hö, muuttuneet suunnitelmat harmittavat aina, mutta onneksi sait siirrettyä Vaasan-reissua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, jotain hyvääkin kaikesta huolimatta! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)