maanantai 17. heinäkuuta 2017

Matkasuunnitelmia

Minulla on kesätöitä jäljellä enää kuukausi! :/ Uskomattoman nopeasti on tämä aika taas mennyt. Minulla on sekä ennen kesätöiden loppumista että niiden loputtua matkasuunnitelmia, joista ajattelin tänään kertoa teillekin.
Elokuussa minulla on kaksikin matkaa tiedossa. Ensin suuntaan melkeinpä jo tavaksi tulleelle matkalle Poriin poikaystäväni kanssa. Suunnitelmissa on kiertää taas Meri-Poria, mutta voi olla, että muitakin kaupunginosia tulee kierreltyä. Tunnelmia viimevuotiselta matkalta, josta tämänkin blogitekstin kuvat ovat, voi katsoa täältä.
Elokuun loppupuolella suuntaan Vaasaan parhaan ystäväni luo monen vuoden tauon jälkeen! Kerrankin aikataulumme sopivat yhteen, ja pääsen käymään siellä. Suunnitelmissa on tietenkin ostoksilla käyntiä, mutta saa nähdä, tuleeko käytyä esim. elokuvissa. :)
Lokakuussa suuntaan sitten ulkomaille! :) Teemme parhaan ystäväni kanssa matkan kohteeseen, jossa emme ole kumpikaan aiemmin olleet. Menemme sinne juhlistamaan hänen 30-vuotissynttäreitään. Tästä matkasta kuitenkin lisää sitten lähempänä. ;)

Millaisia matkasuunnitelmia teillä on? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)