perjantai 26. toukokuuta 2017

Kauneushaaste

Blogeissa on jo parin kuukauden ajan kiertänyt kauneushaaste, joka minunkin on pitänyt tehdä jo monesti. Aina on kuitenkin tullut jotain muuta kerrottavaa ja haaste on siirtynyt. Nyt kuitenkin päätin sen tehdä! :)

1. Varhaisin meikkimuistosi?
Itselläni ei tästä ole minkäänlaisia muistikuvia, mutta vanhempieni kertoman mukaan olen kysynyt 4-vuotiaana ollessamme matkalla Lappiin, laitoinko liikaa huulipunaa. :D

2. Mitä meikkejä löytyy käsilaukusta?
Kuljetan aina mukanani sekä huulivoidetta että -kiiltoa tai -punaa. Tällä hetkellä siellä siis on Blistexin huulivoide ja Lumenen huulipuna.

3. Lempituoksusi?
En käytä hajusteherkkänä lainkaan hajuvettä. Vastaankin tähän kysymykseen yleistasolla: lempituoksuni on puhtaan pyykin ja puhtaiden lakanoiden tuoksu.

4. Henkilökohtainen kauneusvinkkisi?
Runsas veden juominen on tärkeintä, oli sitten kliseinen vastaus tai ei.

5. Uusi kosmetiikkalöytösi?
Yleensäkin luonnonkosmetiikka, jonka löysin kunnolla oikeastaan vasta jokin aika sitten. Pääasiassa käytän luonnollisista raaka-aineista valmistettuja kosmetiikkatuotteita. Pyrin koko ajan siihen suuntaan, että käytän vain luonnonkosmetiikkaa.
6. Ikimuistoinen virheostoksesi?
Rehellisesti sanottu en ole varma, olenko tehnyt kosmetiikan saralla mitään virheostoksia. Ostan muutenkin aika harvoin kosmetiikkaa.

7. Meikkivoiteella vai ilman?
Aiemmin olisin ostanut vastannut ilman, mutta nykyään meikkini vaatii ehdottomasti voiteen!

8. Eyeliner vai kynä?
Rajauskynä. Olen kerran kokeillut eyelineriä, mutta se ei ollut kyllä yhtään minun juttuni.

9. Tuote, jota ilman et tule toimeen?
Hammastahna! Pärjään hyvin ilman varsinaisia kosmetiikkatuotteita, mutta ellen voisi harjata hampaitani, se olisi katastrofi.

10. Tuote, jota haluaisit kokeilla?
Luonnonkosmetiikan saralla niitä on vielä vaikka mitä: esim. vartalovoide, silmänympärysvoide, huulipuna ja/tai -kiilto, luomiväri jne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)