torstai 20. lokakuuta 2016

Kokeilussa Garnierin päivävoide

Uusimmassa Trendi-lehdessä oli näyte Garnierin päivävoiteesta, jota päätin kokeilla tänä aamuna. Se oli avaamattomana tämän näköinen:
Kosteuspommiksi mainitun näytteen luvattiin olevan superkosteuttava ja sisältävän antioksidantteja. Kosteuttava se olikin! Se on tietysti aina vain hyvä asia. :) Kuten kuvasta näkyy, se kosteuttaa koko vuorokauden.

Garnierille tuttuun tyyliin voide sisältää jonkin verran hajusteita, mutta haju ei ainakaan minun nenääni tuntunut liian voimakkaalta. Siinä on myös suojakerroin 10.

Olen aiemmin kokeillut Garnierilta vain sampoota, joka ei sopinut hiustyypilleni. Siksi suhtauduin hieman epäillen tähän voiteeseen. Se oli kuitenkin positiivinen yllätys! :) Aion kyllä mielelläni käyttää tämän näytteen loppuun – ja ehkä ostaa tämän kaupastakin. ;) 5/5

2 kommenttia:

  1. Tällainen kosteuttava tuote olisi mainio talveksi! :) Mä en liiemmin välitä juuri siitä, että Garnierin tuotteet ovat melko vahvasti hajustettuja. Mulla on kuitenkin käytössä merkiltä misellivesi, joka on hajusteeton ja toimii erinomaisesti. :)

    http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)