perjantai 7. lokakuuta 2016

Erilainen kulttuurihaaste

Törmäsin jokin aika sitten Lauran blogissa kulttuurihaasteeseen, jonka halusin ehdottomasti tehdä itsekin. Tässä tulevat viimeaikaiset tekemiseni elokuvien, tv-sarjojen ja musiikin osalta:

Kolme viimeisintä katsomaani elokuvaa:
1. Hobitti – Smaugin autioittama maa (2013). Taru sormusten herrasta -elokuvatrilogian ohjannut Peter Jackson on toiminut ohjaksissa myös Hobitti-elokuvissa. Pidin paljon Hobitin ensimmäisestä osasta, tästä en niinkään. Tämä oli mielestäni paljon tylsempi kuin ensimmäinen osa.

2. Hobitti – Odottamaton matka (2012). Kuten edellä totesin, tämä Hobitti-elokuva oli parempi kuin toinen osa. Tässä elokuvassa riitti toimintaa ja jännitystä! Elokuva oli mielestäni jännittävämpi kuin yksikään Taru sormusten herrasta -elokuva. :D

3. Vares – yksityisetsivä (2004). Piti oikein miettiä, mikä on kolmas viimeksi katsomani elokuva. :D Kaiveltuani muistia päädyin ensimmäiseen Vares-elokuvaan. Se on hyvä elokuva, vaikkakaan ei niin hyvä kuin kirja. Vareksena on se parempi: Juha Veijonen.

Kolme viimeisintä katsomaani tv-sarjaa:
1. MasterChef Australia (2009–). Katson juuri Ruudusta eilistä MasterChef Australia -jaksoa. En yleensä katso kokkausohjelmia, mutta tätä olen katsellut toiselta kaudelta asti. Paras kokkausohjelma ikinä!

2. Amerikan Anita (2016). Synkin salaisuuteni paljastui juuri! :D Vaikka tämä sarja ei ole mielestäni edes mitenkään erityisen hyvä, tätä on pakko katsoa. Näin hullusti se New York minuun ilmeisesti vaikuttaa. :D

3. Emmerdale (1972–). Emmerdale-sarjaa en seuraa kovinkaan aktiivisesti. Nykyään katson sitä joskus aamuisin sivusilmällä samalla, kun syön aamupalaa.
 Kolme viimeisintä kuuntelemaani albumia:
1. Adele – 25 (2015). Adele on mahtava! En normaalisti kuuntele kauheasti naisartisteja, mutta Adelen kohdalla teen mielihyvin poikkeuksen. Hän on todella monipuolinen ja lahjakas laulajatar. Yksi suurimmista toiveistani on päästä näkemään hänet ja kuuntelemaan hänen lumoavaa ääntään suorana.

2. Hurts – Happiness (Deluxe Edition) (2010). Kuuntelen brittiläisistä muusikoista Adelen lisäksi Hurts-yhtyettä. Olen päässyt kokemaan heidän mahtavan keikkatunnelmansa Pori Jazzeilla vuonna 2014.

3. HIM – Tears on tape (2013). HIM on yksi kotimaisista suosikeistani. Myös tämän yhtyeen upean keikkatunnelman pääsin todistamaan parhaan ystäväni kanssa Seinäjoella vuonna 2013.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)