tiistai 27. syyskuuta 2016

Paikat, joissa haluan käydä, osa 5

Nyt on tulossa toistaiseksi viimeinen osa paikoista, jotka haluan nähdä ennen kuin kuolen. Kokosin alle 20 matkailuun liittyvää asiaa Pinterest-tililtäni:

1. Matkusta maailmalla ilman päämäärää mennen sinne, jonne tiet vievät. Kuulostaa samaan aikaan sekä mahtavalta että pelottavalta! :D

2. Vieraile New Yorkissa parhaiden ystävieni kanssa. Tästä on itse asiassa ollut puhetta viime aikoina. Olemme suunnitelleet parhaan ystäväni kanssa, että otamme ensi vuonna suunnan kohti New Yorkia, jossa juhlimme hänen kolmekymppisiään. Toivottavasti matka ei jää vain suunnittelun asteeksi.

3. Näe Iguassun putoukset. Ne sijaitsevat Brasilian ja Argentiinan rajalla. Tämä haave olisi siis hyvä toteuttaa, kun suuntaa kohti Latinalaista Amerikkaa. :)

4. Vieraile Norjassa. Norja on kiinnostanut minua matkakohteena jo kauan.

5. Vieraile Chilessä. Myös chileläiseen kulttuuriin olisi kiva tutustua.

6. Vieraile Kurt Cobainin haudalla. Mielestäni Kurt Cobain on yksi kaikkien aikojen lahjakkaimmista muusikoista. Tosin hänen elämänsä, joka päättyi ihan liian aikaisin, oli melko traaginen ja ehkä vähän onnetonkin.

7. Vieraile Meksikossa. Suvussamme on meksikolainen. Olisi mahtava tutustua hänen kotimaahansa ja meksikolaiseen kulttuuriin! :)
8. Syö juustokakkua New Yorkissa. Rakastan juustokakkua! Haluaisin päästä maistamaan, miltä maistuu amerikkalainen juustokakku. :)

9. Vieraile Puerto Ricossa. Tarkoitan tällä siis saarta Karibianmerellä, en Gran Canarian matkakohdetta, jossa olen jo käynyt. Minulle oli yllätys, että saari kuuluu Yhdysvalloille.

10. Kävele Brooklyn Bridgellä. No, tältä tuskin voi New Yorkissa ollessa välttyä. :D

11. Vieraile Havannassa Kuubassa. Olen kuullut Kuubasta paljon hyvää. Sitä paitsi minusta ne kuubalaiset autot ovat ihan mielettömän suloisia. :D

12. Juhli kuolleiden päivää Meksikossa. Kuolleiden päivä, jota vietetään Latinalaisessa Amerikassa 1.–2.11., vastaa Suomen pyhäinpäivää. Hyvin tärkeä juhla se on Meksikossa, jossa se on yleinen vapaapäivä.

13. Mene Berliiniin. Äitini on käynyt kaupungissa. Hänen näyttämiensä valokuvien perusteella minäkin haluaisin mennä sinne jokin päivä.

14. Vieraile Islannissa. Tänne on joskus pakko päästä!

15. Kävele Keskuspuiston halki. New Yorkissa ollessa voisi suunnata Keskuspuistoon aamulenkille. :)
16. Matkusta maailmalla. Olisi mahtavaa tehdä maailmanympärysmatka, mutta se vaatii todella kovaa säästämistä.

17. Matkusta jonnekin uuteen paikkaan joka vuosi. Tänä vuonna uusi paikka oli Barcelona, ensi vuonna toivottavasti New York. Ehkä tästä kehkeytyy perinne? :)

18. Vieraile Torontossa. Jostain syystä Toronto kiinnostaa minua Kanadan kaupungeista eniten.

19. Matkusta Belizeen. Myös täältä olen nähnyt paljon mahtavia valokuvia. Haluan nähdä valokuvien maisemat paikan päällä vielä jonain päivänä.

20. Vieraile uimarannoilla ympäri maailmaa. Rakastan paitsi vettä myös uimarantoja.

Aiemmat osat voi halutessaan lukea täältä, täältä, täältä ja täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)