tiistai 13. syyskuuta 2016

Paikat, joissa haluaisin käydä, osa 3

On taas aika jatkaa kaksi viikkoa sitten aloittamaani sarjaa, joka liittyy matkailuun! Tänään on vuorossa kolmas osa paikoista, joissa haluaisin käydä ennen kuin kuolen. Aiempien osien tapaan nämäkin 20 asiaa on koottu Pinterest-tililtäni:

1. Vieraile Disney Worldissä. Tällä tarkoitan nimenomaan Floridassa olevaa Disney Worldiä, en Pariisin eurooppalaista vastinetta.

2. Vieraile Taj Mahalissa. Myös tämä olisi yksi haaveiden täyttymys.

3. ja 4. Syö kreppejä Ranskassa ja vieraile Versaillesin palatsissa. Pidän letuista, pannarista ja vohveleista, joten pitäisihän tämäkin ehdottomasti kokea Ranskassa käydessäni. Lisäksi rakastan vanhanaikaisia rakennuksia, linnoja ja linnakkeita sekä palatseja. Siksi voisin yhdistää Ranskan-matkaan myös vierailun Versaillesin palatsissa.

5. Mene Fidžille. Haluaisin joskus päästä käymään myös Fidžillä.

6. Näe Riemukaari. Riemukaari on varmasti kaikilla yksi Pariisin-matkan kohokohdista.

7. Mene Kyprokselle. Kyprokselle haluan ehdottomasti jossain vaiheessa!
8. Ui Bahamasaarilla. Tämäkin kokemus olisi ikimuistoinen.

9. Vieraile Karibialla. Rakastan Pirates of the Caribbean -elokuvia, joten olisi mahtavaa nähdä omin silmin elokuvien kuvauspaikat! :)

10. Mene Sveitsiin. En oikein tiedä, mikä Sveitsissä minua kiehtoo. Jostain syystä haluaisin kuitenkin käydä sielläkin.

11. Mene Norjaan. Olen käynyt Tanskassa ja Ruotsissa, mutta pohjoismaisista kohteista puuttuvat vielä Norja ja Islanti. Molemmissa haluaisin vierailla.

12. Syö lounasta pariisilaisessa kahvilassa. Mikäs sen parempaa. :)

13. Vieraile Haiku-portailla Oahussa Havaijilla. Portaat vievät kielletylle vaelluspolulle. ;) Ne ovat hieman yli kilometrin mittaiset ja nousevat jopa 850 metrin korkeuteen. Huikeat maisemat siis luvassa! :)

14. ja 15. Luistele Keskuspuistossa ja vieraile New Yorkissa parhaan ystäväni kanssa. Itse asiassa olemme suunnitteleet parhaan ystäväni kanssa New Yorkin -matkaa ensi vuodelle. Pitää varmaan suunnata sinne talvella, jotta pääsemme luistelemaankin! :)
16. Mene spontaanille autoilumatkalle. Olen todella mukavuudenhaluinen ja järjestelmällinen, mutta matkailun vuoksi teen melkein mitä tahansa. :D

17. Matkusta metrossa New Yorkissa. Paras ystäväni on tehnyt tämän jo, joten minunkin on pakko uskaltaa. :D

18. Laske koskea kumiveneellä. Tämä voisi loppujen lopuksi olla hauskaa! :)

19. Voita matka jonnekin uskomattomaan paikkaan. Kyllä kiitos!

20. Vieraile 9/11-muistomerkillä. Uskomatonta, miten nopeasti aika kuluu. Sunnuntaina tuli jo 15 vuotta täyteen New Yorkin terrori-iskuista! :O

Aiemmat osat ovat luettavissa täältä ja täältä. Ensi viikolla on tulossa sarjan neljäs osa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)