tiistai 6. syyskuuta 2016

Paikat, joissa haluaisin käydä, osa 2

Aloitin viime viikolla sarjan matkailuun liittyvistä asioista. Tänään on vuorossa sarjan toinen osa paikoista, jotka haluaisin nähdä ennen kuin kuolen. Nämäkin 20 asiaa on koottu Pinterest-tililtäni:

1. Mene Times Squarelle. Haluaisin New Yorkissa käydessäni vierailla myös Times Squarella.

2. Tutki Isoa valliriuttaa. Ison valliriutan tutkiminen on yksi suurimmista haaveistani!

3. Vie isä jonnekin, jossa hän ei ole koskaan ollut. Sekä isä että minä haaveilemme Kroatian-matkasta.

4. Juo aidossa irlantilaisessa pubissa. Haluaisin kokea aidon irlantilaisen pubitunnelman.

5. Mene Kaliforniaan. Kaliforniasta minua kiinnostaa San Franciscon lisäksi Santa Barbara.

6. Syö suklaata Sveitsissä. Vaikka olenkin sitä mieltä, että suomalainen suklaa on maailman parasta, rakastan myös belgialaista ja sveitsiläistä suklaata.

7. Vieraile Dominikaanisessa tasavallassa. Dominikaaninen tasavalta on yksi niistä ns. eksoottisimmasta paikoista, joissa haluaisin käydä.
8. Vieraile Irlannissa. Myös Irlanti kiinnostaa matkakohteena kovasti.

9. Vieraile Kroatiassa. Kroatia on kiehtonut minua matkakohteena viimeiset pari vuotta. Äitini, joka on käynyt tässä maassa, piti Kroatiasta paljon.

10. Vieraile Amazonin sademetsässä. Amazonin sademetsän kasvillisuus ja erikoiset eläinlajit olisi ihanaa nähdä! :)

11. Matkusta kaikkiin paikkoihin, joihin olen aina halunnut mennä. Tämä tosin vaatii sekä paljon aikaa että paljon rahaa. :D

12. Vieraile Hampurissa. Vaikka Saksan kaupungeista kiinnostaa tällä hetkellä eniten München, haluaisin käydä myös mm. Hampurissa.

13. Vieraile Liettuassa. Olen käynyt sekä Virossa että Latviassa, mutta Liettuassa en. Haluaisin käydä tässä maassa myös siitä syystä, että olen kuullut sen olevan näistä kolmesta maasta kaunein.

14. Mene Madagaskarille. Tuttuni on käynyt Madagaskarilla – mitkä maisemat!

15. Vieraile Madridissa. Rakastuin Barcelonaan, josta tämänkin blogitekstin kuvat ovat. Espanjassa on kuitenkin vielä paljon kaupunkeja, joissa haluaisin vierailla. Yksi niistä on pääkaupunki Madrid.
16. Vieraile Yosemiten vesiputouksilla. Rakastan vettä ja vesiputouksia. Yosemiten vesiputoukset on yksi niistä vesiputouksista, jotka on pakko nähdä jossain vaiheessa.

17. Mene ruokaseikkailulle Pariisiin. Olisi varmasti unohtumaton kokemus! :)

18. Vieraile Euroopan linnoissa. Rakastan erilaisia linnoja ja linnakkeita, joten tämäkin pitää ehdottomasti toteuttaa jossain vaiheessa.

19. Vieraile Australia Zoossa. Australia Zoo on eläinpuisto, jonka omistaa 10 vuotta sitten menehtyneen Steve Irwinin perikunta.

20. Mene Oktoberfesteille. Uskon, että Saksan suurimmille olutfestareille saisin raahattua poikaystävänikin. ;)

Ensi viikolla tulee lisää matkahaaveita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)