tiistai 23. elokuuta 2016

Asiat, jotka haluan kokea ennen kuolemaani, osa 9

Tänään on viimeisen osan vuoro asioista, jotka haluan kokea ennen kuin kuolen! Lisää osia tulee ehkä jossain vaiheessa. Nämäkin 20 asiaa on Pinterestistä koottu:

1. Saa joku onnettomampi hymyilemään jouluna. Tästä tulisi takuuvarmasti hyvä olo itsellekin!

2. Katso kilpikonnien kuoriutuvan. Rakastan kilpikonnia. Olisi mahtavaa nähdä niiden kuoriutuvan. :)

3. Ota pieni tatuointi, joka merkitsee paljon. Tästä olen itse asiassa haaveillutkin jo jonkin aikaa. Sekä äitini että poikaystäväni inhoavat tatuointeja, mutta kyse on minun ihostani. ;)

4. Kokeile kuumaa joogaa. Tavallisen joogan lisäksi haluaisin joskus kokeilla kuumaa joogaa.

5. Elä poikaystävän kanssa. Luultavasti muutamme jossain vaiheessa yhteen, mutta sen aika ei ole vielä.

6. Mene kajakkimelontaan. Myös kajakkimelonnassa olen haaveillut pidemmän aikaa; se on yksi laji, jota on ihan pakko joskus kokeilla!

7. Emännöi uudenvuodenjuhlia. Tämän voi toteuttaa sitten, kun asun jossain muussa kuin kerrostalossa. :D
8. Mene telttailemaan parhaan ystäväni kanssa. Poikaystäväni kanssa olen nukkunut festareilla yön teltassa, mutta parhaan ystäväni kanssa en ole telttailut. Uskon kyllä, että koska hän on luonnon ystävä, hän voisi pitää ideasta. Pitääkin ehdottaa sitä hänelle! :)

9. Vieraile susien turvapaikassa. Vaikka sudet ovat vaarallisia eläimiä, minä rakastan niitä – erään testin mukaan olenkin ollut entisessä elämässäni susi. Haluaisin joskus vierailla susien turvapaikassa. Pitää vain selvittää, missä päin Suomea sellaisia on.

10. Osta jollekulle kukkia muuten vain. Uskoisin, että äitini tai molemmat isoäitini pitäisivät siitä, että saapuisin kukkakimpun kanssa. :)

11. Kiipeä vuorelle. Haluaisin kiivetä jollekin vuorelle, jonka ei tarvitsisi välttämättä olla edes kovin korkea.

11. Näe 30 Seconds To Marsin esiintyvän suorana. Näyttelijäkin tunnetun Jared Leton luotsaama bändi on yksi suosikeistani. Minua harmittaa suunnattomasti, että vaikka se on esiintynyt Suomessa pariinkiin otteeseen, minulla ei ole ollut vielä mahdollisuutta nähdä kumpaakaan keikkaa.

12. Muuta toiseen maahan. Jos minulle tulisi mahdollisuus muuttaa toiseen maahan vaikka ihan hetkeksi, tarttuisin siihen ehdottomasti!

14. Tee ostoksia mustana perjantaina. Musta perjantai eli Black Friday on Yhdysvalloissa suosittu ostospäivä. Sitä vietetään siellä vuosittain 4.11., joka on kiitospäivän jälkeinen perjantai. Yhdysvalloissa päivää pidetään kauppojen joulusesongin avauspäivänä.

15. Tee vapaaehtoistyötä toisessa maassa. Haluaisin mennä Afrikkaan vapaaehtoistyöhön.
16. Mene valjakkoajelulle. Mikäpä olisi mahtavampaa kuin mennä Lapissa koirien vetämälle valjakkoajelulle. :)

17. Katsele meteoriittisadetta. Tämä olisi mahtavaa! :)

18. Voita epävarmuuteni. Kiitos yläasteajan kestäneen koulukiusaamisen, olen yhä todella epävarma. Minun on myös nykyään todella vaikea luottaa muihin ihmisiin. Haluaisin päästä eroon epävarmuudestani.

19. Toteuta kaikki asiat listalta asioista, jotka haluan kokea ennen kuolemaani. Lyhyemmin sanottuna haluaisin toteuttaa kaikki asiat bucket listiltäni. Siitä en sitten olekaan niin varma, että ovatko kaikki asiat listalla kovin realistisia. :D

20. Muuta yhteen parhaan ystävän kanssa. Tai sitten älä. :D Olemme joskus vitsailleet hänen kanssaan, että tulisimme varmasti hulluiksi, jos olisimme kämppäkavereina. :D

Aiemmat osat voi lukea täältä, täältä, täältä, täältä, täältä, täältä, täältä ja täältä. Ensi viikolla alkaa sarja matkustamiseen liittyvistä asioista, jotka haluan tehdä ennen kuolemaani! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)