tiistai 16. elokuuta 2016

Asiat, jotka haluan kokea ennen kuolemaani, osa 8

Tänään on vuorossa toiseksi viimeinen osa asioista, jotka haluan kokea ennen kuolemaani. Aiempien osien tapaan nämäkin 20 asiaa on koottu Pinterest-tililtäni:

1. Omista Converset kaikissa väreissä. Rakastan Converse-tossuja! Tällä hetkellä haaveilen viininpunaisista ja vaaleanvioleteista Converse-tossuista.

2. Katsele auringonlaskua hänen kanssaan. Olisi niin romanttista katsella auringonlaskua poikaystävän kanssa. :)

3. Vietä päivä elefanttien kanssa. Rakastan elefantteja! Siksi olisi ihanaa viettää niiden kanssa kokonainen päivä. :)

4. Opi puhumaan kymmentä kieltä. Puhun tällä hetkellä kuutta kieltä – viittä, jos suomea ei lasketa – mutta vain englantia sujuvasti. Jo osaamieni kielten lisäksi haluaisin oppia ainakin venäjää, portugalia ja kreikkaa.

5. Vietä koko päivä kuherrellen. Mikä olisikaan sadepäivänä sen parempaa tekemistä kuin kuhertelu? :)

6. Ui vesikilpikonnien kanssa. Elefanttien lisäksi rakastan kilpikonnia!

7. Kohenna sanavarastoani. En tarkoita tällä syvästi inhoamaani anglismia, vaan lähinnä vanhaa suomea.
8. Istu eturivissä konsertissa. Hyvällä tuurilla artisti vielä tulisi ja koskisi kättäni. ;)

9. Harrasta tähtiä katolla. Ensin pitäisi vain opetella tunnistamaan, mikä tähti on minkäkin niminen. :D

10. Kasvata yrttitarha. Tämä kohta on oikeasti ihan realistinen. Olen alkanut haaveilla omasta yrttitarhasta parvekkeellani.

11. Suunnittele parhaan ystäväni häät. Jos hän joskus menee naimisiin, toivon, että saan olla hänen hääsuunnittelijansa! :)

12. Näe homoliitot sallittavan kaikkialla. On mahtavaa, että homoliitot on sallittu jo monissa maissa, viimein myös täällä Suomessa! :) On kuitenkin vielä maita, joissa ne valitettavasti ovat kiellettyjä – ja jopa laittomia.

13. Opettele kävelemään korkeilla koroilla. Olen hyvin epänaisellinen siinä mielessä, että inhoan korkokenkiä. Omistan niitä kyllä pari kappaletta, mutten käytä niitä juuri koskaan.

14. ja 15. Köysihyppää veteen ja hyppää vesiputouksesta. En tiedä, onko köysihyppää oikea sana; englanninkielinen sana rope swing oli yllättävän vaikea suomentaa. Joka tapauksessa tämä on yksi niistä asioista, jota haluaisin kokeilla. Myös vesiputouksesta hyppääminen olisi varmasti mahtava kokemus! :)
16. Adoptoi chow chow. Chow chow on mielestäni yksi ihanimmista koiraroduista. Jos minua pyydettäisiin adoptoimaan sellainen, en epäröisi asiaa yhtään.

17. Lennä nousuvarjolla. Myös englanninkielinen sanan parasailing suomennos oli hieman hakusessa. Tulokseksi tuli kuitenkin nousuvarjolla lentäminen. Tällaisena vesihirviönä myös tätä lajia on pakko päästä jossain vaiheessa kokeilemaan.

18. Omista vaatekaappi täynnä kenkiä. Olen kenkä- ja laukkuhullu. Siksi olisi todella kiva omistaa vaatekaappi, joka olisi täynnä vain kenkiä ja laukkuja. :D

19. Opi rakastamaan itseäni ja olemaan 100 % tyytyväinen itseeni. Ensimmäisen lauseen asia on tapahtunut jo; olen nimittäin sitä mieltä, että ellei rakasta itseään edes hieman, ei voi koskaan rakastaa ketään muutakaan. Toisen lauseen toive sen sijaan on toteutumatta, mutta toivon, että voin jossain elämääni vaiheessa olla täydellisen tyytyväinen itseeni.

20. Opettele soittamaan kitaraa. Myös kitaransoiton haluaisin joskus hallita.

Aiemmat osat voi lukea täältä, täältä, täältä, täältä, täältä, täältä ja täältä. Ensi viikolla tulee tämän sarjan viimeinen osa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)