tiistai 2. elokuuta 2016

Asiat, jotka haluan kokea ennen kuolemaani, osa 6

Paljon on vielä jäljellä asioita, jotka haluan kokea ennen kuin kuolen! Tänään on vuorossa jo kuudes osa niistä. Aiempien osien tapaan nämäkin 20 asiaa on koottu Pinterest-tililtäni:

1. Ala olla aktiivisempi. En tarkoita tällä aktiivisuutta vain urheilun saralla, vaan myös muuten. Haluaisin alkaa tehdä enemmän mm. hyväntekeväisyyttä.

2. Tee kaikki paremmin kuin viime vuonna. Teen ainakin parempaa ruokaa, joten siinä suhteessa olen onnistunut! :D Paljon on kuitenkin vielä asioita, joita pitäisi kehittää.

3. Tule niin ruskettuneeksi kuin mahdollista. Vaikka pari viime viikkoa olivat lämpimiä ja kävin ulkona, en ruskettunut lainkaan :/ Toivonkin, että lämpimät säät palaavat vielä, jotta ruskettuisin edes hieman!

4. Tee tästä kesästä tähänastisista paras. Vaikken saanut edes kesätöitä, tämä kesä on ollut kyllä kerrassaan mukava. :) On tullut nähtyä paljon sukulaisia, käytyä kylässä, syötyä grilliherkkuja ja jäätelöä, luettua mielenkiintoisia kirjoja, jäätyä koukkuun jänniin kesäsarjoihin ja tehtyä unohdettuja musiikkilöytöjä. :)

5. Omista lista lempilainauksistani. Mikä mahtava idea! Minulla on paljon tyhjyyttään ammottavia hienoja vihkoja. Niihinhän voisi alkaa koota listaa lempilainauksista ja runoista! :)

6. Rakasta itseäni sellaisena kuin olen. Olen sitä mieltä, että pieni itsekkyys on hyvästä. Mielestäni ei voi rakastaa ketään muutakaan, ellei rakasta itseään. Minussa on kuitenkin kohtia, joista en pidä, mutta joita haluaisin oppia rakastamaan.

7. Näe tähdenlento. Uskoisin, että se tähdenlennon näkemisestä olisi uskomaton ja kiehtova. :)
8. Jätä tämä pikkukaupunki muuttaakseni suurkaupunkiin. Olisin valmis muuttamaan töiden perässä minne päin kotimaata tahansa. Tällä hetkellä työllisyystilanteeni ei vain näytä kauhean hyvältä. :/ En kuitenkaan lannistu; uskon löytäväni mukavan työpaikan jossain vaiheessa! :)

9. Välitä vähemmän asioista, jotka ovat eivät ole tärkeitä. Osa luonnettani on turhien asioiden vatvominen ja murehtiminen. Se on yksi niistä luonteenpiirteistä, joista haluaisin eroon.

10. Löydä työpaikka. Tämä on melkeinpä ensimmäisenä toiveenani tällä hetkellä! Haaveilen vakituisesta työpaikasta, mutta myös määräaikaisesta olisin äärimmäisen kiitollinen.

11. Ole päivä käyttämättä mitään teknologiaa. Olen ollut monestikin käyttämättä tietokonetta ja katsomatta tv:tä moneen päivään. Puhelinta kuitenkin käytän päivittäin. Toisaalta en ole ihan varma, voiko kukaan olla käyttämättä puhelinta päivittäin; onhan siinä pakko vastata, jos se soi tai vastata tekstiviestiin. :D

12. Saa kaikki haaveeni toteutettua. Jotkin haaveistani ovat toteutuneet, mutta suurin osa on vielä toteutumatta.

13. Sano kaikkeen kyllä päivän ajan. Toisaalta tämä on vähän pelottavakin toive. Jos nimittäin joku pyytää tekemään jotain ihan hullua, siihen on vastattava myönteisesti. :D

14. Pidä elokuvamaratoni. Voisin kyllä mielelläni järjestää läheiselleni elokuvaillan, jossa katsoisimme kaikkia miellyttäviä elokuvia. :)

15. Käy kuumakivihieronnassa. Tässä hieronnassa pitää ehdottomasti käydä joskus!
16. Tee täydellinen juustokakku. Olen tainnut aiemminkin mainita, että rakastan leipomista! Rakastan myös hyytelö- ja juustokakkuja, joten sellainen pitää itsekin tehdä! :)

17. Omista koira, jonka olen aina halunnut. Olen ajatellut hankkia koiran heti, kun muutan toiseen asuntoon. Rodultaan koira olisi valkoinen länsiylämaanterrieri. :)

18. Omista valkoiset Converset. Sellaisia olen itse asiassa viime aikoina katsellutkin, muttei ole löytynyt sopivaa kokoa. :/

19. Opettele syömään syöntipuikoilla. Rakastan kiinalaista ruokaa, mutta syön sitä ihan vain haarukalla ja veitsellä. Minä kun en vain osaa syödä syöntipuikoilla, vaikka olen yrittänyt. :D

20. Löydä aito helmi. Olisi mahtavaa löytää simpukan sisältä aito helmi! :)

Tästä sarjasta olisi tulossa vielä pari osaa; toivottavasti ette ole jo kyllästyneet! :) Aiemmat osat taas voi lukea täältä, täältä, täältä, täältä ja täältä.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Hyvä, että kiinnostaa; näitä on nimittäin kiinnostavaa tehdäkin! :) Kiitos kommentistasi. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)