perjantai 22. heinäkuuta 2016

Kokeilussa L'Oréalin BB-voide

Jossain Trendi-lehden numerossa oli ilmaisnäyte L'Oréalin Nude Magique -BB-voiteesta. Olen kokeillut aiemmin yhtä BB-voidetta, joka muistaakseni oli Maybellinen. Koska olen kosmetiikan suhteen kokeilunhaluinen, halusin tietysti kokeilla tätäkin tuotetta. BB-voide, jonka sävy oli Ultra Light, näytti tältä:
Monitehoisen tuotteen luvattiin kosteuttavan 24 t ja peittävän ihon virheitä. BB-voide olikin kosteuttava ja peitti ainakin oman ihoni virheet hyvin! :) Tuote sisältää myös vitamiineja ja suojakertoimen 20.

Vaikka voide oli aluksi harmahtavaa, iholle levitettäessä se muuttui ihon sävyä tasoittavaksi. Lopputulos oli luonnollinen – kuten nimikin kertoo. Tuntui nimittäin siltä, ettei olisi ollut meikkivoidetta lainkaan. Silti kasvoille syntyi hehku.

Koostumus oli hieman hiekkamainen, koska se sisälsi poreita. En kuitenkaan pitänyt sitä huonona asiana. Tuoksu muistutti lähinnä suihkusaippuan tuoksua; se oli siis sopivan mieto. Lisäpisteitä tulee myös ihanan tyttömäisen värisestä näytteestä! ;) Voisin käyttää tätä BB-voidetta jatkossakin. 4½/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)