tiistai 26. heinäkuuta 2016

Asiat, jotka haluan kokea ennen kuolemaani, osa 5

Tänään on vuorossa viides osa asioista, jotka haluan kokea ennen kuin kuolen. Lisäksi paljastan yhden koetun asian! :) Aloitetaan asioista, jotka haluaisin kokea ennen kuin kuolen. Aiempien osien tapaan myös nämä 20 asiat on koottu Pinterest-tililtäni:

1. Lue kaikki omistamani kirjat. Omistan muutaman kirjan, joita en ole vielä lukenut. Osa niistä tulee kyllä varmasti luettua lähitulevaisuudessa – varsinkin, kun kotikaupunkini kirjasto on suljettuna melkein koko elokuun.

2. Ole morsiusneito. Haluaisin toimia morsiusneitona jonkun häissä.

3. Saa kirja lempikirjailijani allekirjoittamana. Tämä olisi yksi haaveiden täyttymys!

4. Leivo kakku. Haluaisin leipoa joko piimä- tai juustokakun alusta asti itse.

5. Saa työ, jossa saa matkustaa. Rakastan matkustelua! Siksi olisi ihana saada jossain vaiheessa työ, jossa saisi matkustaa mahdollisimman paljon.

6. Mene vapaaehtoistyöhön villieläinten turvaklinikalle. Rakastan eläimiä. Haluaisin kokea tämänkin jossain vaiheessa. Olisi ihanaa ruokkia leijonia. :)

7. Katsele auringonlaskua rakkaani kanssa. Tämä olisi äärimmäisen romanttista! ;)
8. ja 9. Aja sukellusvenettä ja tandemilla. Rakastan veneilyä ja vettä, joten sukellusveneily olisi ihana kokemus. En ole myöskään koskaan ajanut tandemilla, joten sitäkin olisi kiva kokeilla.

10. Käy suihkussa vesiputouksen alla. Minulla on haaveena, että jos joskus matkustelen Etelä- tai Väli-Amerikassa, kävisin peseytymässä vesiputouksen alla. :)

11. Opettele tekemään kärrynpyörä. Olen lapsena yrittänyt tehdä kärrynpyörän, mutta eihän siitä mitään tullut. Olen kuitenkin horoskoopiltani skorpioni, jonka luonteeseen ei kuulu luovuttaminen! ;)

12. Lahjoita leluja lapsille, jotka tarvitsevat niitä. Kaikki vanhat leluni ovat isovanhempieni luona. Haluaisin hakea ne sieltä ja antaa lapsille, jotka oikeasti tarvitsisivat niitä.

13. Leivo jokainen ruoka kokkikirjastasi. Pidän leipomisesta, joten tämänhän voisi jokin päivä vaikka toteuttaakin. :)

14. Korvaa vaatekaapin sisältö vaatteilla, jotka oikeasti haluan. Pitäisi oikein ottaa asiaksi luopua vaatteista, joita ei enää tarvitse. Sitten voi hyvällä omallatunnolla ostaa uusia. :D

15. Osta kodittomalle kokonainen ateria. Tällä tavoin olisi mukava ilahduttaa jotakuta koditonta. :)
16. Elä elämää, josta olen ylpeä. Toivottavasti tämä toteutuu.

17. Mene treffeille eläintarhaan. Tämä on itse asiassa ihan todellinenkin haave; minä ja poikaystäväni rakastamme molemmat eläimiä.

18. Opettele olemaan välittämättä, mitä muut minusta ajattelevat. Tämän asian suhteen olen jonkin verran edistynyt; en nimittäin enää välitä hirveästi, mitä muut minusta ajattelevat. Haluaisin kuitenkin edistyä vielä sen verran, etten välittäisi asiasta enää lainkaan.

19. Sisusta makuuhuone uudelleen. Minullahan ei tällä hetkellä ole varsinaista makuuhuonetta. Pieniä muutoksia tapahtuu ajoittain. Kokonaan uusi sisustus kuitenkin on haaveissa.

20. Elä spontaanimmin. Tässä pitäisi terästäytyä! Olen äärimmäisen mukavuudenhaluinen ja kaihdan kaikkia uutuuksia. Kuulun siihen porukkaan, joka kokeilee vaikka viimeisintä teknologiaa viimeisten joukossa. Omilla vanhemmillanikin oli molemmilla älypuhelimet ennen minua. :D

Sitten haaveeseen, joka on toteutunut! :) Kirjoitin toisessa osassa haaveilevani mm. tästä asiasta:
"Luovuta verta. Tämä on yksi asia pakko tehdä -listallani. Olen päättänyt luovuttaa verta heti, kun verenluovutus on mahdollista kotikaupungissani."
Nyt tämä on koettu! Kävin eilen luovuttamassa verta elämäni ensimmäistä kertaa, mistä muistona oli kunnon side oikeassa käsivarressa:
Aiemmat osat sarjasta voi lukea täältä, täältä, täältä ja täältä. Lisäksi on tulossa vielä ainakin yksi osa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)