maanantai 11. heinäkuuta 2016

Asiat, jotka haluan kokea ennen kuolemaani, osa 3

Nyt on aika jatkaa toissa viikolla aloittamaani sarjaa asioista, jotka haluan kokea ennen kuolemaani. Kahtena aiempana viikkona osat on julkaistu tiistaina, mutta tämän kolmannen osan julkaisen poikkeuksellisesti jo tänään; huomiselle on nimittäin luvassa ihan erilainen aihe. ;) Nämäkin 20 asiaa on koottu Pinterest-tililtäni:

1. Suutele sateessa. Tämäkin asia on vielä kokematta. Toivottavasti tämä toteutuu joskus poikaystävän kanssa. ;)

2. Näe Adelen esiintyvän suorana. Haluaisin nähdä tämän lahjakkaan naisen esiintymisen ihan oikeassa elämässä enkä vain tv:n välityksellä. Adele ei ole vielä koskaan käynyt Suomessa esiintymässä, mutta toivottavasti tulee vielä joskus!

3. Opettele puhumaan ranskaa sujuvasti. Olen opiskellut ranskaa pari vuotta. Aikaa siitä on kuitenkin kulunut lähes 10 vuotta. En ole myöskään tarvinnut ranskaa, joten sen osaaminen on ruosteessa. Haluaisinkin tulevaisuudessa opiskella kieltä uudelleen.

4. Elä loppuelämä onnellisena. Toivottavasti tämä toteutuu! :)

5. Hankkiudu eroon kaikesta negatiivisuudesta elämässä. Perusluonteeseeni kuuluu pieni epäluuloisuus ja negatiivisuus. Haluaisin päästä niistä eroon.

6. Kokeile ruokaa kaikkialta maailmasta. Kokeilen mielelläni ruokia, jotka koen turvalliseksi. Tällä hetkellä haluaisin maistaa nepalilaista ja japanilaista ruokaa.

7. Asu kumppanin kanssa. Vaikka olemme seurustelleet poikaystäväni kanssa jo kuusi ja puoli vuotta, emme vieläkään asu yhdessä. Meillä ei ole mikään kiire. Haluamme kuitenkin jossain vaiheessa muuttaa yhteen. 
8. Mene zumba-tunnille. Haluaisin kokeilla jossain vaiheessa zumbaa. Siitä pidetään kyllä täällä kotipaikkakunnallakin tunteja, mutta ne ovat ainakin toistaiseksi olleet minulle sopimattomina ajankohtina.

9. Saa viimeinen ensisuudelma. Toivottavasti olen saanut tämän jo. :)

10. Omista kaikki Disney-elokuvat dvd:nä. Olen täällä blogissa maininnutkin jo pariin otteeseen, että rakastan Disney-elokuvia! Siksi tämä kohta voikin olla todellinen.

11. Kuhertele takan edessä rakkaan kanssa. Ensin pitäisi vain löytää takka, jonka edessä kuherrella. :D

12. Tunne olo mukavaksi omassa kehossa. Pakko myöntää, mutten ole tyytyväinen omaan vartalooni. Haluaisin eroon pömppövatsastani ja selluliitista.

13. Herää suudelmaan. En tiedä, onko tämä lähinnä toiveunta. :D

14. Ala juosta päivittäin. Minun pitäisi liikkua enemmän. Varsinkin viime aikoina liikunta on jäänyt vähemmälle.

15. Työskentele lemmikkikaupassa. Eläinrakkaana tämä olisi toivetyöpaikka! :)
16. Opettele puhumaan saksaa sujuvasti. Olen opiskellut saksaa vasta pari vuotta, joten vielä kovin en sitä puhu. Uskon kuitenkin pärjääväni sillä. Haluan kuitenkin oppia puhumaan saksaa sujuvasti.

17. Tanssi hidas kappale sateessa. Minussa on romanttinenkin puoli. :D

18. Kirjoita kirja. Ehkä alan eläkeiän saavutettuani miettiä jonkin murhamysteerin kirjoittamista. :D

19. Suutele veden alla. Tämä onkin helpommin sanottu kuin tehty; poikaystäväni nimittäin inhoaa vettä.

20. Tule suudelluksi vesiputouksen alla. Tämäkin oli ihana kokea jossain vaiheessa. :) En vain ole varma, saanko poikaystävääni vesiputouksen alle. :D

Aiemmat osat voi lukea täältä ja täältä. Lisääkin on vielä tulossa. :)

Sitten vielä ilmoitusasia: Jostain syystä tämän blogin kuvat ovat siirtyneet typerästi oikeaan reunaan, vaikka niiden pitäisi olla keskellä. :/ En tiedä vielä syytä, mutta selvittelen asiaa. Jos olette ihmetelleet, miksi blogini näyttää ehkä hieman oudolta, tämä on se syy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)