tiistai 28. kesäkuuta 2016

Asiat, jotka haluan kokea ennen kuolemaani, osa 1

Tein tänään alkavan sarjan asioista, jotka haluan kokea ennen kuin kuolen, vähän eri versiona myös vanhaan blogiini. Idea tulee englannin kielen sanasta bucket list. Tässä tulevat Pinterest-tililtäni kokoamani 20 asiaa, jotka haluan kokea ennen kuolemaa:

1. Osta ensimmäinen oma asunto. Haluan toteuttaa tämän mahdollisimman pian sen jälkeen, kun olen onnistunut saamaan vakituisen työpaikan.

2. Kirjoita kirje ja avaa se 10 vuoden kuluttua. Tämä olisi oikeastaan ihan kiva kokeilla! Olisi jännittävää ja mielenkiintoista miettiä 10 vuoden kuluttua, millainen tunne tulee, kun lukee tänään kirjoitetun kirjeen. :)

3. Tapaa Johnny Depp. Tämä olisi haaveiden täyttymys! Tosin luultavasti nolaisin itseni pyörtymällä. :D

4. Inspiroi jotakuta taiteellani. Olen tehnyt elämäni aikana paljon tauluja, joten tämä voi oikeastaan olla ihan todellistakin. :)

5. Ala hymyillä enemmän. Olen saanut usein kuulla, että saisin hymyillä enemmän – niin valokuvissa kuin oikeastikin. Perusilmeeni on vakava ja joidenkin mielestä jopa vähän vihainenkin. Pitää siis varmaan oikeasti alkaa hymyillä enemmän.

6. Tapaa Adele. Adele on yksi niistä harvoista naisartisteista, joista pidän. Ihailen Adelea, koska hän ei välitä muiden mielipiteistä, vaan on sellainen kuin on. Olisi mahtavaa tavata hänet joskus! Vielä mahtavampaa olisi, että hän tulisi edes kerran keikalle Suomeen!

7. Tapaa kaksoisolentoni. Luulen, että tästä tulisi hyvin mielenkiintoinen tapaaminen. :D
8. Toimi kaasona häissä. Puhuimme joskus vuosia sitten parhaan ystäväni kanssa, että kun menemme naimisiin, toimimme toistemme kaasoina. Enää en ole varma, toteutuuko se, meistä molemmista kun tuntuu siltä, ettemme mene naimisiin. Haluaisin kuitenkin kokea kaasona toimimisen riemun – ellen välttämättä parhaan ystäväni häissä, sitten jonkun muun.

9. Näe revontulet. Ikäväkseni minun on pakko myöntää, etten ole vielä koskaan nähnyt revontulia.

10. Matkusta limusiinissa. Tämän haluaisin kokea, jotta tietäisin, onko oikeasti niin hohdokasta matkustaa limusiinissa kuin olen kuullut.

11. Katso auringonnousua rannalla. Tämä olisi paitsi unohtumatonta myös järjettömän romanttista. :)

12. Tee lumiukko parhaan ystäväni kanssa. Olemme välillä niin lapsellisia, että tämä voikin olla ihan mahdollista. :D

13. Näe kuunpimennys. Revontulien näkemisen lisäksi haluaisin nähdä kuunpimennyksen.

14. Löydä kauneus ja onnellisuus pikkuasioista. Välillä olen niin pikkuasioihin takertuja, että itseänikin ärsyttää. Siksi olisikin hyvä muistaa, että myös pikkuasioista voi löytää kauneuden ja onnellisuuden. :)

15. Voita hämähäkkipelko. En pelkää mitään niin paljon kuin hämähäkkejä! Haluaisin päästä pelosta eroon, mutten tiedä, onko se mahdollista.
16. Elä ilman katumusta. Vaikken ole elänyt vielä edes 30-vuotiaaksi, kadun jo nyt monia asioita. Toivonkin, että pystyn elämään loppuelämäni ilman, että minun tarvitsisi katua mitään.

17. Opettele viittomakieli. Osasin joskus vähän viittomakieltä, mutta koska en tarvinnut sitä, se unohtui. Toivottavasti tulisi mahdollisuus oppia uudelleen viittomakieli.

18. Omista täydelliset hampaat. Olen tapellut näiden hampaiden kanssa koko elämäni! Minulla on ollut lapsena raudat. Minulle on myös tehty jo monta juurihoitoa. Pitää koputtaa puuta, ettei tarvitsisi mennä reikien takia enää niin usein hammaslääkäriin.

19. Omista Nikon. Tai se voi olla myös Canon kuten tämänhetkinen kamerani. Kunhan seuraava kamerani on järjestelmäkamera.

20. Haluan lopettaa koulukiusaamisen. Koulukiusaaminen on pahinta, mitä tiedän. Se pitäisi saada jollain keinolla loppumaan maailmasta.

Kuten otsikosta varmasti huomasitte, osia on tulossa myöhemmin vielä lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)