perjantai 1. huhtikuuta 2016

Täällä taas!

Kotiuduin eilen ihanasta Barcelonasta. Sinne jäi ikävä, mutta oli ihan kiva palata kotiin. Minua ja parasta ystävääni huvitti se, että vaikka Barcelonassa oli 21° lämmintä, paikalliset olivat pukeutuneet kevyttoppatakkeihin. :D Meillä oli yllämme t-paidat ja hikoilimme silti.

Päätin esitellä tämän blogikirjoituksen osana kuvan matkustusasustani. Se oli tällainen:
takki Vila, paita Tuuri, huivi Alanya, huppari & farkut saatu
kengät Converse

Olimme perillä Barcelonassa sunnuntaina n. klo 17. Kun olimme päässeet hotellihuoneeseen ja saaneet laukut purettua, lähdimme hetken levättyämme tutustumaan hotellimme lähiympäristöön. Pääsiäinen kuitenkin hieman sekoitti pakkaa, minkä johdosta moni paikka oli suljettu sekä sunnuntaina että maanantaina. Muutama ravintola sentään oli auki.

Tiistaina päätimme lähteä Barcelonan keskustaan, jossa näimme Casa Batllón, La Pedreran ja Sagrada Familian. Kävimme myös El Corte Inglés -ostoskeskuksessa. Keskiviikkona otimme suunnaksi Montjuïcin, jossa varsinkin linnoitus teki suuren vaikutuksen.

Jokaisesta päivästä tulee myöhemmin omat kirjoituksensa kuvina. Maanantain tunnelmakuvat ovat vuorossa ensimmäisenä. Huomenna taas tulee esittely muutamasta ostoksesta, jotka löysin itselleni Barcelonasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)