maanantai 21. maaliskuuta 2016

Matkakuumetta

Kerroin tämän kuun alussa lähteväni Barcelonaan. Asia on nyt niin, että otan sen suunnaksi parhaan ystäväni kanssa tänä sunnuntaina! :) Oikeastaan lähdemme matkaan jo lauantaina, koska yövymme Helsingissä, josta lentomme lähtee.

Olen odottanut tätä matkaa kauan kuin kuuta nousevaa. Olemmekin parhaan ystäväni kanssa suunnitelleet tätä jo viime syksystä asti. Kyse on ensimmäisestä matkasta, jonka teemme kokonaan kahdestaan.
Kun katsoin viimeksi säätiedot, luvassa oli n. 17°. Se on mielestäni hyvin mukava lämpötila; ei ole liian kuuma eikä todellakaan liian kylmä. Sadetta ei onneksi ole luvattu. :)

Lentomme lähtee siis sunnuntaina. Palaamme takaisin kotiin torstaina. Se tarkoittaa sitä, että blogi ei päivity perjantain jälkeen kuin parilla ajastetulla kirjoituksella. Seuraavan blogitekstin teen loppuviikon jälkeen siis vasta huhtikuussa. Luulen kuitenkin, että pieni blogitauko tekee vain ihan hyvää – onhan kyse sentään Barcelonasta. ;)

Kun viimeksi puhuin lähteväni Barcelonaan, pyysin joitain vinkkejä matkaa varten. Niitä ei kuitenkaan ole vielä tullut, joten niitä voi edelleen antaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)