tiistai 13. lokakuuta 2015

Elokuva-arvostelu: Napapiirin sankarit 2

Kerroin toissapäiväisessä blogitekstissäni käyneeni lauantaina katsomassa Napapiirin sankarit 2:n. Lupasin samassa tekstissä myös tekeväni elokuvasta arvostelun. Sen aika on tänään! Elokuvan trailerin voi katsoa täältä.

Rooleissa:
Pääosissa ovat ykkösosasta tutut Jussi Vatanen, Timo Lavikainen, Pamela Tola, Miia Nuutila ja Kari Ketonen. Uusina henkilöinä nähdään Santtu Karvosen esittämä Kämäräinen ja Joonas Nordmanin esittämä viinanhimoinen Sekis.

Juoni lyhyesti:
Inari (Tola) ja Marjukka (Nuutila) lähtevät viettämään tyttöjen iltaa, joten Jannen (Vatanen) ja Tapion (Lavikainen) pitää jäädä kotiin vahtimaan Inarin ja Jannen vuoden ikäistä Lumi-tytärtä. Harmi vain, että Räihänen ja Janne ovat saaneet hetkeä aiemmin kutsun tulla kuokkimaan häihin. Niinpä naisten lähdettyä miehet päättävät lähteä viettämään häitä Lumi mukanaan.
Mielipide elokuvasta:
Ensimmäisen osan nähneenä ja siitä kovasti pitäneenä odotukset myös tämän elokuvan suhteet olivat melko korkealla. Tämänkin jatko-osan kohdalla kuitenkin tapahtui niin kuin jatko-osalle usein; se ei vedä vertoja ensimmäiselle osalle. Elokuva ei kuitenkaan ollut mielestäni niin huono kuin olen arvosteluista lukenut.

Myös tässä elokuvassa riittää huumoria ja meininkiä – tosin tässä osassa meininki on hölmömpää ja huumori kaksimielisempää. Lempihahmoni Räihänen on yhtä surkuhupaisa kuin ensimmäisessäkin osassa. Myös Karvonen oli todella hyvä Kämäräisenä. Loppujen lopuksi elokuva on sympaattinen ja viihdyttävä. Varsinkin loppukohtaus sai minut hymyilemään. :) 3/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)