perjantai 6. huhtikuuta 2018

Pääsiäisen persikka-valkosuklaapiirakka

Palataan vielä hetkeksi pääsiäisen tunnelmiin! Ehdin nimittäin vasta nyt julkaisemaan reseptin persikka-valkosuklaapiirakkaan, jonka tein pääsiäiseksi. Piirakasta tuli tämän näköinen:
Tekemistä varten tarvitaan:
  • 1 pkt kauramuro- tai murotaikinaa
TÄYTE
  • 3 dl turkkilaista jogurttia
  • 1 kananmuna
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 100 g valkosuklaata rouheena TAI sokeria
  • 2 tlk mangoa tai persikkaa (2 tlk säilykettä à 250/400 g)
  • (mantelilastuja)
1.  Levitä sulanut murotaikina piirakkavuoan pohjalle ja reunalle tasaisesti.
2. Sekoita jogurtti, kananmuna ja kylmänä raastettu tai rouhittu valkosuklaa.
3. Kaada seos piirakkapohjan päälle. Ripottele mango- tai persikkakuutiot seoksen päälle.
4. Paista 200°:ssa keskitasolla 25–30 min kauniin väriseksi.
5. Koristele halutessasi mantelilastuilla.

2 kommenttia:

  1. Herkullisen näköistä! Olen joskus tehnyt aika samantapaista piirakkaa, ja on kyllä hyvää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä piirakka oli kyllä niin hyvää, että siitä tuli heittämällä uusi suosikkini! Teen tätä ehdottomasti toistekin.

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)