lauantai 3. kesäkuuta 2017

Tämän hetken kuulumisia

Ajattelin tehdä tänään ihan erilaisen blogikirjoituksen kuin yleensä. Haluan nimittäin kertoa teillekin, mitä elämääni kuuluu tällä hetkellä. No siihen kuuluu mm. työtä, jonka aloitin kuukausi sitten, vapaaehtoistyötä SPR:n ystävätoiminnan merkeissä sekä ihan vain lepäilyä ja oleskelua. Jos haluatte tietää tuosta ystävätoiminnasta tarkemmin, voin tehdä siitä myöhemmin vaikka ihan oman blogikirjoituksen. :)

Jos muuten olette ihmetelleet, miksen ole blogannut enää kauhean tiiviisti, työ on siihen ainakin yksi syy. En nimittäin jaksa työpäivän jälkeen avata tietokonetta kuin lähinnä sähköpostien vilkaisuun. Olen kuitenkin onnellinen, että minulla on pitkästä aikaa töitä, vaikka kiireinen olenkin. :)
Vaikka minulla on kesäloma näillä näkymin vasta elokuun puolivälissä, odotan jo kesää – ja ennen kaikkea parempia säitä! Kesältä odotan eniten jäätelötötteröitä ja uimista. Siitä on kauan, kun olen viimeksi käynyt järvessä – saati meressä – uimassa, joten se on ehdottomasti koettava tänä kesänä!

Myös muutama viikonloppureissu poikaystävän kanssa on suunnitelmissa. Pitäisi käydä ainakin Porissa ja Ikaalisissa, mutta kauemmaksikin haluaisin mennä. :D Ulkomaanmatkakin on tiedossa syksyllä; siitä kerron sitten myöhemmin tarkemmin. Sitä ennen nautin Suomen kesästä, jäätelöstä ja hyvästä seurasta. :)

Haluaisin lisäksi tietää, mitä teille kuuluu tällä hetkellä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)