maanantai 12. kesäkuuta 2017

Kesähaaveita

Kerroin viime vuoden puolella asioista, jotka haluaisin kokea ja paikoista, joissa haluaisin käydä ennen kuolemaani. Tänään tulee vähän samanlainen kirjoitus, mutta tällä kertaa haaveet ovat kesäisiä. Kokosin Pinterestiä hyödyntäen tähän 15 kesäistä haavettani:

1. Nuku teltassa. On kulunut varmaan kuusi vuotta siitä, kun viimeksi nukuin teltassa. Tämä pitäisi kyllä kokea taas!

2. Mene aikaisin aamulla kiertelemään hiljaisia katuja. Koska herään arkisin aikaisin töiden takia, voisin toteuttaa tämän jonain lauantai- tai juhlapyhäaamuna.

3. Nukahda trampoliiniin. Mikäpä olisi sen ihanampaa kuin nukahtaa lämpimänä kesäpäivänä vaikkapa trampoliiniin. :)

4. Rentoudu riippumatossa. Rakastan riippumattoja, mutta minulla ei ole vielä koskaan ollut mahdollisuutta mennä niihin rentoutumaan. Toivon tämän siis toteutuvan jonain kesänä!

5. Mene naku-uinnille. Hihi. :)

6. Pelaa minigolfia. Olen pelannut minigolfia viimeksi varmaan n. 15 vuotta sitten. Ihmettelen kyllä, miksen sen jälkeen ole pelannut; minä nimittäin pidän minigolfista.

7. Ui tähtien alla. Ehkä tämän voisi liittää tuohon naku-uintiin? :)
8. Mene suppaamaan. Suppaus on tällä hetkellä todella suosittua. Ei siis varmaan ole yllätys, että minäkin haluaisin kokeilla.

9. Mene panikoimaan metsiin jonkun kanssa. Tai miksen vaikka yksin. Rakastan suomalaisia metsiä – ehkä jopa enemmän kuin järvimaisemia.

10. Osta jäätelö jäätelöautosta. Jäätelökioskikin käy. Itse asiassa olin jo kerran hakemassa herkkua jäätelökioskista, mutta se mokoma olikin jo suljettu!

11. Rusketu. Ehdoton ykköstoive tämän kesän osalta!

12. Opettele rullalautailemaan. Tosin minulla on niin huono tasapaino, että olisi varmaan heti takamuksellani maassa. Mitä sen sitten kuitenkaan on väliä? :D Pääasia, että on hauskaa! :)

13. Tule kuntoon kesäksi. Painoa minun ei tarvitse pudottaa, mutta muuten haluaisin olla paremmassa fyysisessä kunnossa.

14. Hyppää laiturilta. Jos uimapaikassa on laituri, menen ehdottomasti sitä kautta uimaan – en rannasta. Sitä paitsi jälkimmäisestä mennessä on helpompi jänistää. :D

15. Katso ilotulituksia rannalta. Tämäkin olisi mahtavaa. :)

Melkein tarkalleen vuosi sitten tekemästäni blogitekstistä valitsemani kuva ei ehkä ollut se kaikkein kesäisin, mutta sopii kyllä hyvin tähän päivään! Onneksi keskiviikkona pitäisi olla poutainen sää. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)