maanantai 29. toukokuuta 2017

Kvinoasalaatti

Viimeisimmästä ruokareseptin jakamisesta on vierähtänyt jo tovi. Tänään kuitenkin haluan pitkästä aikaa jakaa sellaisen kanssanne! :) Löysin nimittäin eilen pitkän etsinnän jälkeen hyvältä kuulostavan salaattireseptin. Valmistin tämänpäiväiseksi ruoaksi kvinoasalaatin. Alkuperäinen resepti, jota muutin paljonkin, on julkaistu K-Ruoan sivuilla. Lounaastani tuli tämän näköinen:
Tein salaatin tuunatulla ohjeella tähän tapaan:
  • 1 dl kvinoaa
  • 2 dl vettä
  • ½ tl suolaa
  • 1 ps pinaatteja
  • 1 ps erilaisia papuja
  • ½ rs kirsikkatomaatteja
  • 0,75 dl karpaloita
1. Keitä kvinoa suolavedessä ohjeen mukaan. Anna jäähtyä.
2. Keitä pinaatit ja pavut vähässä suolavedessä n. 5 min. Anna jäähtyä. Valuta hyvin.
3. Halkaise kirsikkatomaatit.
4. Sekoita salaatin ainekset keskenään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että asiattomia kommentteja ei julkaista.