sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Elokuva-arvostelu: Hurjapäät 8

Viimeinkin sain tehtyä jo viime viikonloppuna katsomani Hurjapäät 8 -elokuvan arvostelun! Elokuvan virallisen trailerin voi katsoa täältä.

Rooleissa:
Pääosissa nähdään aiemmista osista tutut näyttelijät. Niihin kuuluvat mm. Vin Diesel, Michelle Rodrigues, Chris Bridges eli Ludacris, Tyrese Gibson, paremmin The Rockina tunnettu Dwayne Johnson, Jason Statham ja Kurt Russell. Pahiksen roolia näyttelee tällä kertaa mahtavan monipuolinen lahjakkuus Charlize Theron.

Juoni lyhyesti:
Vin Dieselin näyttelemä Dom pettää ystävänsä ja vaimonsa salaperäisen kaunottaren takia. Tätä näyttelee Charlize Theron. Domin jengi lähtee jahtaamaan kaksikkoa ympäri maailman hajottaen paikkoja ja joutuen välillä putkaan sekä heittävät hurttia huumoria. Samalla he miettivät, kuka tämä vaalea ja kylmä kaunotar on. Mitä hän haluaa ja miksi?
Mielipide elokuvasta:
Elokuvan toiminnallisuus ja huumori ovat tuttuja jo aiemmista osista. Niissä ei siis ole oikeastaan mitään uutta. Olen kuitenkin sitä mieltä, että huumorin vuoksi näitä elokuvia jaksaa katsoa niiden liiallisesta pituudesta huolimatta. Lisäpisteitä tuli myös parista juonenkäänteestä. Paul Walkerin ja jostain syystä myös Jordana Brewsterin poissaolon huomasi. Itselläni tuli molempia myös ikävä.

Minulle elokuvan parasta antia olivat Chris Bridgesin näyttelemän Tejin ja mahtavan Tyrese Gibsonin roolihahmon Romanin sekä Jason Stathamin näyttelemän Deckardin ja Dwayne Johnsonin koviskyttä Luken keskinäinen kettuilu. Vin Diesel taas oli mielestäni aiempia osia huomattavasti vaisumpi – olisiko syynä Paul Walkerin kuolema? Kyllä tämän katsoi, muttei elokuva ole osista suosikkini. 2½/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)