lauantai 8. huhtikuuta 2017

Kokeilussa L'Oréalin kasvonaamio

Viimeisimmästä kauneustuotteen kokeilustani on vierähtänyt aikaa pari kuukautta. Tänään se muuttuu. Kokeilin nimittäin eilen jostain lehdestä talteen ottamaani L'Oréalin kasvonaamion ilmaisnäytettä. Ennen avaamista se oli tämän näköinen:
Kuten näytteestä huomaa, se sisältää hiiltä, jonka pitäisi poistaa magneetin tavoin epäpuhtauksia ja heleyttää. No tuota ensimmäistä en kyllä voi ainakaan vielä allekirjoittaa; pestyäni naamion leukani tuntui edelleen rasvaiselta ja näppyläiseltä. Toivon kuitenkin, että kun käytän tätä jatkossa pari kolme kertaa viikossa, se tekee kaiken, jonka lupaakin; naamiohan pitäisi levittää puhdistetulle iholle 2–3 kertaa ja antaa vaikuttaa 5–10 min.

Naamio tuoksui ihan poikaystäväni deodorantilta. :D Vaikka pidänkin tuoksusta, olen sitä mieltä, että se on tässä yhteydessä vain huono asia.

Olen kokeillut aiemmin Sephoran naamiota, jonka arvosteluun pääsee tästä. Mielestäni se oli parempi kuin tämä. Ajattelin kyllä käyttää tämän naamion loppuun, mutta kaupasta en aio tuotetta ostaa. 3/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)