tiistai 19. heinäkuuta 2016

Asiat, jotka haluan kokea ennen kuolemaani, osa 4

Nyt on aika jatkaa sarjaa asioista, jotka haluan kokea ennen kuolemaani! :) Aiempien osien tapaan nämäkin asiat on koottu Pinterest-tililtäni:

1. Kokeile joogaa. Jooga on zumban ohella yksi niistä urheilulajeista, joita haluaisin kokeilla. Siihenkään ei ole kuitenkaan vielä löytynyt aikaa, koska sekin on mennyt aikatauluissa päällekkäin muiden harrastusteni kanssa.

2. Omista lemmikkikilpikonna. Olen itse asiassa jo pidemmän aikaa haaveillut kilpikonnan omistamisesta. Haluaisin maakilpikonnan.

3. ja 4. Pitele laiskiaista ja apinaa. Jos olisin eläin, olisin laiskiainen! Rakastan myös apinoita, joten olisi päästä pitelemään niitä. :)

5. Asu kauniissa suurkaupungissa. Olen monesti kertonut myös täällä blogissa, että rakastan Tamperetta. Haluaisinkin asua siellä joskus tulevaisuudessa. Myös Turku ja Hanko ovat kauniita kesäkaupunkeja. Vaasa taas houkuttelee siinä mielessä, että paras ystäväni asuu nykyään siellä.

6. Lopeta kynsien pureskelu. Kynsien pureskelu on yksi paheistani. Se on niin ruma tapa, että haluan siitä eroon – pysyvästi.

7. Toteuta parhaan ystäväni toive. Tämä toisi iloa sekä minun että parhaan ystäväni elämään. :)
8. ja 9. Ole parhaan ystäväni häissä ja hänen kaasonsa. Kerroinkin jo aiemmin, että olemme luvanneet olla toistemme kaasoja, jos ja kun menemme joskus naimisiin.

10. Todista kosinta. Tämä olisi sekä romanttista että ikimuistoista nähdä! :)

11. Kasvata oma ruokani. Tästäkin olen haaveillut jo jonkin aikaa. Tosin yrttien pitäisi olla sellaisia, että ne kestävät kovan paahteen.

12. Kuhertele nuotion edessä. Tämä olisi niin romanttista! ;)

13. Seuraa haaveitani. Tästä on toteutunut jo pieni osa Barcelonan-matkan muodossa. On vielä kuitenkin muita haaveita seurattavaksi.

14. Saa koiranpentu lahjaksi. Tämä olisi paras lahja ikinä! :)

15. Omista siniset Converset. Minulla on kahdet Converset, mutta kummatkaan niistä eivät ole siniset.
16. Vietä koko päivä katsellen hömppäelokuvia ystävien kanssa. Mikä mahtava idea! :) Vaikken tämän tyylilajin kirjoja luekaan, elokuvina ne ovat joskus hyvää viihdettä. Pidän varsinkin Blondin kosto -elokuvista.

17. Järjestä yllätyssynttärit parhaalle ystävälleni. Voisin ihan hyvin toteuttaakin tämän ensi vuonna, kun hän täyttää pyöreitä. :)

18. Työskentele lempiliikkeessäni. Haluaisin mennä Barcelonaan myymään Desigualin tuotteita. :D

19. Nuku rannalla. Mikä olisikaan mahtavampaa kuin nukahtaa rannalle lämpimänä kesäyönä? :)

20. Ui delfiinien kanssa. Tämäkin olisi niin ihanaa kokea! :)

Lue aiemmat osat täällä, täällä ja täällä. Lisäksi sarjasta on tulossa vielä ainakin yksi osa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)