tiistai 5. heinäkuuta 2016

Asiat, jotka haluan kokea ennen kuolemaani, osa 2

Aloitin viime viikolla sarjan asioista, jotka haluan kokea ennen kuin kuolen. Tänään tulee sarjan toinen osa. Viime viikon tapaan kokosin Pinterest-tililtäni seuraavat 20 asiaa, jotka haluan kokea ennen kuolemaani:

1. Tee muistoalbumi. Muistoalbumin tekeminen kuulostaa hauskalta ja mielenkiintoiselta! Se sisältäisi valokuvien lisäksi mm. tarinoita lapsuudestani ja nuoruudestani. :)

2. Näe auringonlasku lentokoneesta. Tämä olisi varmasti ikimuistoista! :)

3. Mene polttareihin. En ole vielä koskaan ollut polttareissa, joten tämäkin asia pitää ehdottomasti kokea.

4. Omista UGGit. Tämä on yksi pitkäaikaisimmasta haaveista muodin saralta. :) Minulla on Cittarista ostetut UGG-kopiot. Vaikka ne kivat ne ovatkin, haluaisin myös ne ihan aidot UGGit.

5. Auta lapsia Afrikassa. Haluaisin joskus mennä tekemään vapaaehtoistyötä kehitysmaihin. Se on yksi pitkäaikaisimmasta haaveistani.

6. Mene vapaaehtoistyöhön eläintensuojeluun. Haluaisin tehdä vapaaehtoistyötä paitsi kehitysmaiden lasten myös eläinten hyväksi.

7. Lopeta nälänhätä. Nälänhätä on yksi maailman suurimmista ongelmista. Vaikken pystyisikään lopettamaan sitä kokonaan, haluaisin osaltani ainakin vähentää sitä.
8. Omista virheetön iho. Tiedän tämän varmasti kuulostavan turhamaiselta. Tiedän maailmassa olevan suurempiakin ongelmia. Haluaisin silti virheettömän ihon – tai ainakin virheettömämmän.

9. Ole kasvissyöjä viikon. Tämä olisi itse asiassa ihan mahdollistakin toteuttaa; en nimittäin syö enää hirveästi lihaa – ainakaan punaista. Olen tietoisesti vähentänyt lihansyöntiä. Ehkä olen jossain elämäni vaiheessa jättänyt lihan kokonaan muiden syötäväksi.

10. Auta nälkäistä ja/tai koditonta. Mikään muu ei saa itseäni paremmalle tuulelle kuin muiden auttaminen. Voisin hyvin kuvitella ostavani ruokaa nälkäiselle tai antavani yösijan kodittomalle.

11. Omista järvenrantatalo. Haaveilen järvenrantatalosta – tai oikeastaan järvenrantamökistä. Olen ehdottomasti enemmän järvi- kuin meri-ihminen. Olen pienestä tytöstä asti myös viettänyt paljon aikaa erilaisissa kesämökeissä. Siksi voi olla hyvinkin todellista, että jossain vaiheessa omistan itsekin järvenrantamökin.

12. ja 13. Lopeta eläinkokeet ja osoita mieltä eläinten oikeuksien puolesta. Rakastan eläimiä! Siksi en voi hyväksyä niitä raakuuksia, joita eläimille tehdään. Haluaisin, että eläinkokeet lopetetaan. Jos minulle joskus tulee mahdollisuus osoittaa mieltäni eläinten oikeuksien puolesta, teen sen ehdottomasti!

14. Saa haaveideni keittiö. Minulla on olemassa visio siitä, millaisen keittiön haluan. Toivon, että jonain päivänä pääsen toteuttamaan sen.

15. Kuole ilman katumusta. Haluan kuolla ilman katumusta. Olen mokannut elämäni aikana monesti ja kadun monia asioita. Toivon, etten enää tee asioita, joita minun pitäisi katua loppuelämäni.
16. Luovuta verta. Tämä on yksi asia pakko tehdä -listallani. Olen päättänyt luovuttaa verta heti, kun verenluovutus on mahdollista kotikaupungissani.

17. Muuta suurkaupunkiin. Haluaisin muuttaa – ellen töiden perässä, niin vaikka viettämään vanhuudenpäiviäni – johonkin Suomen suurkaupunkiin. Eniten kiehtoo Tampere, mutta myös Turku ja Vaasa ovat kauniita kaupunkeja.

18. Pidä pyjamabileet. Mikä olisikaan parempaa kuin viettää iltaa pyjama yllä parhaiden ystävien seurassa? :)

19. Kuhertele lumessa. Haluaisin kuherrella lumessa. Tosin olen melko varma, että siippani ei suostuisi siihen. :D

20. Vietä kokonainen päivä katsellen Disney-elokuvia. Kuulostaa mahtavalta! Pitää toteuttaa tämä jokin päivä. :)

Kolmas osa tulee ensi viikolla. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)