torstai 12. toukokuuta 2016

Minä ja hän

Olen puhunut täällä blogissani jonkin verran poikaystävästäni, jonka kanssa olen ollut yhdessä onnellisesti jo yli kuusi vuotta. Tänään ajattelin tehdä hieman erilaisen kirjoituksen; haluan nimittäin kertoa teille lyhyesti rakkaustarinamme! :)

Ensitapaamisesta:
Tapasimme vuoden 2009 syksyllä internetin ihmeellisessä maailmassa. Hän oli se, joka löysi minut sieltä ensin. Juttelimme ja tutustuimme internetissä jonkin aikaa, kunnes hän pyysi sähköpostiosoitettani.

No, sitten eräänä päivänä sähköpostiini oli tullut viesti häneltä. :) Siitä alkoi sähköpostiviestittely, jota kestikin melko kauan. Se lopahti, kun hän halusi saada puhelinnumeroni. Arkailin hieman, mutta annoin sen kuitenkin – olin varma, että voin luottaa häneen. Jonkin aikaa tekstiviestejä vaihdeltuamme hän ehdotti tapaamista.

Treffeistä:
Ensitreffimme olivat täällä kotikaupungissani. Ajelimme ympäri kaupunkia autolla ja kävimme syömässä. Hän jätti minut lähelle kotikatuani hieman ennen puoltayötä. Toiset treffimme taas olivat läheisessä, isommassa kaupungissa, jossa kävimme ajelemassa.

Kolmannet treffit ajoittuivat uudenvuodenaattoon, jonka vietin hänen luonaan. Silloin myös näin ensimmäisen kerran hänen suloiset koiransa, joista toinen oli kimpussani koko illan. :) Tämä on se ilta, jolloin myös suutelimme ensimmäisen kerran. :) Hän itse asiassa kysyi minulta, haluaisinko alkaa seurustella. Menin kuitenkin jostain syystä niin lukkoon, etten puhunut mitään koko loppuiltana. :D Myöhään yöllä hän lähti isänsä kanssa viemään minua kotiin, koska halusin nukkua omassa vuoteessani. :D

Seuraavana päivänä laitoin hänelle tekstiviestin, jossa vastasin myöntävästi hänen kysymykseensä. Siitä asti olemme olleet kuin paita ja takapuoli tai kuin majakka ja perävaunu. :)
Nykyhetkestä ja tulevaisuudesta:
Asumme vielä toistaiseksi erillään. Tapaamme pääsääntöisesti viikonloppuisin, joskus arkisinkin. Meillä on tapana toivottaa tekstiviestitse aamuisin huomenet ja iltaisin hyvät yöt. Hän myös aina soittaa minulle, kun lähtee töistä. :)

Olemme kyllä puhuneet yhteenmuutosta, mutta mielestämme se ei vielä tässäkään vaiheessa ole ajankohtaista. Meillä on koko loppuelämä aikaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)