maanantai 11. huhtikuuta 2016

Mustikkapannari

On kulunut todella pitkä aika siitä, kun olen viimeksi jakanut kanssanne ruokareseptin. Tänään sellainen on kuitenkin vuorossa! Minulla sattui olemaan litra vanhentunutta maitoa jääkaapissa, minkä ansiosta päätin tehdä pitkästä aikaa pannarin. Kyse ei kuitenkaan ollut ihan tavallisesta pannarista, vaan mustikkaisesta sellaisesta.

Tällä kertaa siitä tuli tämän näköinen:
Laitan vielä ohjeenkin, jos joku innostuu kokeilemaan:
  • 1 l maitoa
  • 4 kananmunaa
  • 5 dl vehnäjauhoja
  • ½ dl juoksevaa kasvirasvaseosta
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl kardemummaa
PINNALLE
  •  200 g mustikoita
  • 2 rkl sokeria
1. Vatkaa kierrevatkaimella maidon joukkoon loput taikinan ainekset. Anna turvota n. 30 min.
2. Kaada pannaritaikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Ripottele jäiset mustikat ja sokeri taikinan päälle.
3. Paista 225 °C:ssa n. 30 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)