sunnuntai 16. elokuuta 2015

Maailman paras pannari

Tarkoitukseni ei ole retostella, vaan olen ihan oikeasti joskus vuosia sitten törmännyt otsikon mukaisesti julkaistuun pannariohjeeseen. Tein yhden bravuurini eilen pitkästä aikaa. Tällä kertaa siitä tuli tämän näköinen:
Tässä on vielä ohje pannarin tekoon:
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 1½ dl sokeria
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 8 dl maitoa
  • 2 kananmunaa
  • 100 g margariinia tai voita
1. Sekoita kuivat aineet keskenään.
2. Lisää joukkoon maito, kananmunat ja sulatettu, jäähdytetty rasva.
3.  Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 200–225 °C:ssa n. 30 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)